darilo za partnerja
Jaz mu ponavadi kupujem kaj od ljubših mus stvari, ki si jih nikoli ne spravi kupovat, ker mu zmanjka časa – tako sem v knjigarni antikvariatu zbrskala Rože zla (Boudleaire??? se tako piše, nimam leksikona pri sebi?), torej pesniško zbirko, ki jo je skoraj nemogoče dobiti v knjigarni (ali pa stane boga), v kup štumfov sem mu jih hotela zaviti, pa jih je včeraj našel v moji nakupovalni vrečki, tako da s tme ni nič… se pa danes staknila še (sicer rabljen) DVD njegovega najljubšega filma Dirty Harry – pred leti pa sem mu kupila celo zbirko 8 cedejev AC/DC… in slušalke za hi-fi, da imam jaz mir :))))
T.
Super, jaz sem ravno razmišljala o masaži! A so tam masaže O.K.? Sicer pa mu jaz vedno pripravim 1 glavno darilo in več malih, npr. najljubšo čokolado, zokne(to je klasika), kak CD, kako neuporabno neumnost, after shave, vse posebaj zavijem v pisane papirje in na koncu odpre še glavno darilo. Mislim, da bo letos to masaža! Sem hotela ribiško palico kupit, pa me je v trgovini (specializirani) prodajalec arogantno poučil, da moram točno vedet katere ribe lovi, kje, kako…bla, bla, bla,… Sem se kar obrnila! Torej bo masaža, al pa mogoče 2, kolko se bom pač odločila skeširat! L.p.
Pri nas nosi le Miklavž, tako da vam lahko poročam o tem.
Moj mož obožuje delona kmetiji pri starših ter gozdarska opravila, pa sem mu lani podarila “motorka hlače” – z zaščito na stegenskem delu proti poškodbam z motorko, letos pa je dobil podložene gumijaste škornje.
Od njega sem lani dobila kavbojke (sranje – hodila sem jih menjat in še zdaj mi niso tako prav, kot bi morale biti), letos pa lopato za kidanje snega za v avto.
Torej: najino geslo so skromna, a po naravi praktična darila. Držim se pa tega, da mu kupim nekaj, kar je njemu všeč, ne meni (lahko bi mu na primer kupila masažo, pa dvomim, če bi jo sploh kdaj izkoristil…).
Prijetno odvijanje paketkov :-)))))
Liza
Draga Ksenija,
verjetno bom kupila kar philipsovega s tremi glavami. Imel ga je že sedaj in je bil z njim zelo zadovoljen, zdaj pa so se skrhala rezila… saj veš, toliko let, vdak drugi dan se brije in pač gre…
Tole je link od merkurja, enega od teh bom vzela, baje so vsi dobri, vsaj glede na ceno, oglej si, upam, da ti bo kaj všeč.
http://nakup.merkur.si/default.asp?MySes=8N8ETN3AUT6JUSLK6SRZ
Uspešno nakupovanje in lp, Ninča.