Darilo za očkota
Čez dober mesec bo moj očka praznoval svoj 53. rojstni dan in jaz sem brez idej kaj mu kupit za darilo. Problem je v tem, da mu nič ne manjka in vse kar rabi si sam kupi, pa tudi nekako se mi zdi, da je full materalist in da ne ceni daril. Sicer se dela, da je vesel, ampak ne vem kakšna je resnica. Prosim pomagajte mi z nasveti. Hvala za pomoč!
Naš je velik gurman, pa sem naredila veliko škatlo (pobravala s pomočjo servietne tehnike), notri pa dala veliko stvari na temo čili, ker ga obožuje…(olje s čilijem, vloženi čiliji, suhi, kis s hrenom, ……..tabasko)…….
Eno leto je dobil vabe za lovljenje s jadrnice, drugo leto nekaj na temo rib, ki jih ima v ribniku……tudi moj očka je pribljižno isti letnik, ima vse in nevem kaj kupiti, za vse je iziv in prolem hkrati…..še ena novoletna : polna škatla Barillinih testenin….obožuje jih…….
Eh, mojemu smo kupili od ročne ure, knjig, copat, kompletov za britje, toaletnih vod, tako da je res problem…ma za moške je tako in tako problem. Tudi mi imamo doma ribnik, samo ne vem kaj mu kupit, ker ima notri že filter in vse aparate za čiščenje le-tega. Vrtalih strojev ima na pretek. Tudi košaro polnih dobrot smo mu že podarile. Joooj, ne vem…….morda kaj unikatnega….kakšen prefinjen nož…na koncu pa bo dobil eno čokolado in bo. Žal mi je le, ker je materialist in ne ceni malenkosti, medtem ko so ostali očetje čisto drugačni od mojega. 🙁 Je hudič…a ne?