Darilo za očetov rojstni dan
Hmm.., če si kaj ustvarjalen in če oče nosi kravate, mu jo lahko sam pobarvaš (kupiš svileno kravato in barve), to te po moje ne bi smelo prit več kot 15 evrov.
Moj fant očetu zmeraj kupi nekaj orodja ali pa kakšne stvari za v avto (dišavo, čistilo za steklo…), kar potem uporabljajo prav vsi.
Jaz sem mu enkrat podarila dva bona za bazen. Bil je ful navdušen, ker mami rada plava…
Če pa ne želiš nič denarja zapravit, potem mu pa izdelaj kakšen napis, da ga bo lahko obesil na steno.
Ne vem, v kateri smeri razmišljaš…
Lp, Marby
Mogoče lahko sam narediš knjigico lepih misli, ki jih najdeš na internetu – tudi na tej strani. Prva in zadnja stran bo seveda iz tršega kartona, na prvo nekaj skomponiraj, da bo kot voščilnica, notri pa vložiš liste z lepimi mislimi, mogoče sprintane na kakšen marmoriran papir. Ali pa narediš zloženko iz tega, ki jo lahko tudi obesi na steno za spomin.
Malo dražje variante – pa ne predrage:
Poceni varianta je tudi, da na platno velikosti A5 nalepiš lep servetek – tihožitje npr. – take slikce so lahko zelo lepe, cenovno mislim da okoli 4 EUR (platna že dolgo nisem kupovala).
Ali nalepiš servetek na steklenico vina, ali pa na desko za rezanje mesa.
Kozarci v Šparu tudi niso dragi, malo jih okrasi z barvo za steklo – po peclju nariši rožice samo s polaganjem čopiča, pa še na vrhu kozarca, pa vse supaj zapeci. Barva ti bo še ostala za drugič.
….
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/
Božo, karte za terme so seveda lepo darilo, težko pa jih bo kupila 11-letna deklica 🙂 Verjetno nima dovolj denarja za tak nakup.
Saj vem, da sem prepozna, vendar mislim, da bo vsak očka vesel, če mu njegova hčerka da za rojstni dan ljubčka, mu kaj nariše in zapoje pesem “vse najboljše”. Tako so mene kot mamo otroci vedno najbolj razveselili.
En del darila je lahko tudi skodelica za čaj/kavo z napisom. Ne vem npr. Najboljši oče na svetu ali pa kaj drugega, šaljivega…
Na tej strani si jih lahko naročiš, tudi napis si lahko sami izberete:
https://www.facebook.com/ustvarjalnikoticekVB