Najdi forum

darilo za očeta

Olja punce!
Ima katere kak nasvet za darilo za očka? sj veste, na dan rojstva bo zvecer zurka pa bi rada kaj majhnega podarila…

na našem koncu je običaj da se očeta krsti-se ga polije z šampanjcem, pri nas sta še novopečena dedka bila deležna krsta.

Moj mož na take fešte ponavadi nese flašo vina/viskija/stocka,…. (ki ga itak potem popijejo :)))), pa kakšno simbolično darilce za dojenčka, npr. paket robčkov za ritko, igračko, plenice.
Pri nas nekako ni v navadi, da bi se za očka kaj posebej kupovalo. Tudi za krst prvič slišim.
Morda mu lahko podariš kakšno knjigo o negi dojenčka ali pa kakšno iz zbirke tistih malih knjižic z lepimi mislimi. Imaš za vse priložnosti – za matere, tašče, sestre, brate, očete, šefe, itd itd.

Ko se je rodil naš ta mali je imel pač moj žur pri sebi doma in dobil en kup reči za dojenčka … od raznih kompletkov za ta malega, do igrač, pa plenice … in seveda tudi kakšna buteljka …

Ko se je našemu prijatelju rodila hčerka smo mu v skupini kupili en komplet za novorojenčka in eno igračko.

moj brat je za hec od prijateljev dobil čepe za ušesa 😉

www.spela.mojforum.si

New Report

Close