Darilo za obletnico poroke
Lep pozdrav,
potrebujem idejo, starša praznujeta 16.9. 30 obletnico poroke, s sestro bi rade kupile nekaj, pa nama ni jasno kaj, ker imata že vse.
Ideje so bile take: – mikrovalovka (pa nisem prepričana, ker če bi jo hotla imet, bi si jo mogoče že kupila, jaz jo imam, pa jo ne uporabljam ravno veliko)
– hladilnik, stari je že ves bogi, pa ne vem če bi sploh zgledalo
…. res nimam pojma. Rada bi, da bi bila res vesela darila…. cena nekje do 60.000.
Hvala za predloge.
Lp, Maja
Jaz bi toplice, če pa meniš, da bi rabila hladilnik (zakaj pa ne bi bilo to dobro darilo? – pa hladilnik plus uokvirjeno fotko vseh njunih potomcev – torej vaju s sestro plus drobižki… ta je za spomin, hladilnik pa za rabit, a ne?
Če so otročki malo večji (nad 3 leta) pa lahko kupite gips maso in modelčke ter mini magnetke in tako naredite za spomin še za na hladilnik tiste magnetke za pritrjevanje računov, risbic itd. (mi jih imamo in jih ful uporabljamo)
T.
kupita mizico za zajtrk v posteljo.
cena take mizice od npr. foppapedretti, ki ima še stojalo za knjigo je nekje 15.000 sit.
zraven lahko daš knjigo Zajtrki ali kakšno podobno kuharsko…
če se ti zdi darilo prepoceni lahko kupiš še dve svileni pižami
ali dve beli porcelanasti skodelici za belo kavo ali mleko ali čaj in z flomarsti za porcelan narišeš kaj nanju in napišeš mama, tata…
darilo lahko okrasiš s sadjem ali s kakšno domačo salamo ali sirom ali nalepiš po škatli sirčke ali male marmeladke ali poiščeš domač med…
nekaj pač kar najraje jesta zjutraj…
čestitka pa tako:
najlepša so jutra, ko se zbudiš
in zajtrk v posteljo dobiš…
še čim več takšnih juter vama želita Maja in… sestra
Draga Maja!
Tudi jaz predlagam kaksno tako varianto kot je vikend paket. Meni se zdijo toplice bolj tako. Odvisno je, kaj jima je vsec. Drugace je lahko blazno lepo na kaksnem kmeckem turizmu. Teh je v Sloveniji ogromno. Ponavadi so tam ful prijazni, hrana je bozanska, narava za sprehode,… Po mojem je to res najboljs.
Pa iskrene cestitke starsema – danes je to zmeraj bolj redko… Zal!
pa – pa, Ninočka
me veseli, maja, da ti je moja ideja najbolj všeč.
jaz sem kupila tako mizico v italiji, od foppapedretti, ki je italijanska firma.
zagotovo takšno mizico dela še kdo drug ampak jaz ne bi vedela kdo.
poiskala sem (po internetu, nisem previrjala informacij), da njihove izdelke lahko dobiš v IPH centru, to je trgovina Sovenijales na Dunajski 20 (zraven gospodarskega razstavišča) tel. 01 474 42 15
ali, če si iz mb Partizanska 15.
predlagam, da pokličeš in vprašaš, če ti jo lahko naročijo in koliko stane.
za primerjavo ti povem, da je v italiji bila okrog 15.000 sit.
še nekaj sem se spomnila,
če ti ni všeč dekoracija iz sadja ali marmeladk…
lahko poskeniraš (ali fotokopiraš, če nimaš skenerja) njuno poročno fotografijo in dodaš nekaj srčkov in vse to zalepiš na paket…
odvisno kakšni so starši,
če so bolj resni, naredi s sliko,
če so bolj s smislom za humor, bolj veseljaki, pa daj okrasiti čim bolj noro…
in če potrebuješ še kaj, samo povej…