Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! darilo za novorojenčka

darilo za novorojenčka

Ali ima mogoče kdo idejo, kaj kupiti prijateljici, ki je rodila fantka pred 2 meseci, ker se v kratkem odpravljam k njej na obisk. Kaknšo primerno darilo za dojenčka…

Jaz najraje kupim (prej preverim če jo že nimajo) knjigo – tisto v katero mamica vpisuje podatke o otročku, lepi slike itd.
Ko pa sem dajala malo dražje darilo, sem kupila tako “namizno lučko”, katera igra in meče lepe slikice na steno (ne znam prav razložiti – lučka je taka ploska, da jo postaviš na omarico recimo, pogrovčke na njej pa se vrti – je takšne bele mlečne barve, na njem pa so narisane razne figurice. ko je ta lučka prižgana, se prav prijetno razsvetli sobica). Proizvajalec je Chicco (upam da sem prav napisala), mislim pa da jih imajo tudi od Tomy-ja. Starši in otrok so bili s takšnim darilom zelo zadovoljni.
Ponavadi ne kupujem oblekic in igrač, teh imajo novorojenci ponavadi kar preveč.
LP
D.

Meni je bilo zelo všeč, ko sem (oz. moje punce) dobila posteljnino za otr. posteljico (120/80). Drugače pa je eno lepo darilce tudi termo krožnik od Chiccota, razdeljen na tri dele, spodaj ima gumi nastavek, ki se pripopa na mizo in lahko mali razgrajač sam je (ali bolj verjetno packa :-))

Ojla

Mislm da je najbolše da uprašaš če tvoja prijateljica kaj res nujno potrebuje,ker se velikokrat zgodi,da dobi mamica več enakih daril.aja pa če ima že kakpnega otročka ne pozabi nanj…tudi majhna čokolada bo vredu,samo da se ne bo počutil zapostavljenega…Drugače pa mislim,da bi mamici veliko več pomenil,če bi ji čez nekaj časa en večer popazila na dojenčka da bi šla lahko v kino z možem ali pa kaj podobnega.

L.P

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Zelo prav pride kakšen paket plenic, ampak tu je pa že dobro vedeti, kakšne uporabljajo.

Pu

ne pozabi še na mamico pa očija. Midva sva ob prvorojencu obdarila vse tri (mamico, očija in dojenčka),. Se mi zdi prav da pozornost nameniš tudi njima pa čeprav bolj skromno(za tamalo sva po posvetu kupila dva kompletka, starša pa manjšo pozornost /oči je dobu vino za nazdravt :))), mami pa neki sladkega)

tudi meni zanima kaj naj prijateljici podarim ki bo cez dva meseca povila puncko imela bo ze drugega in tokrat res ne vem kaj ji podarim ali mi lahko pomagate

Ker sem tudi sama nova mamica (3 mesece) naj ti napišem kaj smo mi dobili: album za slike, oblekce, vlažilne robčke, odeje, verigico za dudo, termofor v plišastem sončku, brisačo za kopanje, slinčke, ropotuljice, lutko-zajčka, plišasto žogico,… Čudovito je, če se kdo spomni tudi na mamo in očeta ter obvezno na mlajše bratce in sestrice. Za spominsko knjigo pa obvezno prej vprašaj, jaz imam dve, pa je prav zoprno oziroma nenavadno v obe pisati.

pozdravček

mogoče kenguru-bolj poceni(katJA IN ALEN).

Ali ima kdo mogoče kdo ve kaj dojenčke res zelo zanima????

Vidim, da je tema že kar stara, pa vseeno vedno aktualna.

Morda malo nenavadno vprašanje, ampak me zanima za koliko denarja kupujete darilo, ob rojstvu otroka.

Kupujem za kolegico, sem kupil tole šopek iz oblekic, pa nimam ideje, če še kaj…

Tudi sama sem po internetu iskala zanimivo darilo za mojega novega bratranca, ki je ravnokar prijokal na svet 🙂 Po naključju sem naletela na stran kjer izdelujejo unikatne pliškote s podatki novorojenčkov. In poglejte kaj je mali Maj dobil 🙂 Darilo se mi je zdelo res zanimivo, saj kaj takšnega še nikjer nisem zasledila.

[img]http://shrani.si/f/P/p1/1hvLmwmb/maj.jpg[/img]

Odlična darila se najdejo tudi tukaj: prvipaketek.si

New Report

Close