Najdi forum

Pozdravljeni!

Kakšno darilo za rojstni dan kupiti moškemu malo pred štrdesetim letom?

Lep dan
Lady

Težka odločitev za nekoga, ki ga jaz ne poznam. Obstaja pa par “pravil” pri temu, s čim se ukvarja v prostem času, kaj mu je v veselje, kaj si mogoče želi. Moraš ga po ovinkih vprašat kaj si želi. Vse niti imaš v rokah ti. Malo poizveduj, ga sprašuj, pojdi z njim mogoče na sprehod mimo trgovin z darili in ga pazljivo poslušaj.
LP

Hmmm, pri moških ponavadi s kakšno flašo ne usekaš mimo. Seveda se da
najti tudi kaj bolj originalnega.

Saj to sem imela v mislih … iščem kakšno zanimivo, originalno darilo … na koncu, če drugega ne bo mi še vedno ostane kakšna knjiga, steklenica, kolonjska voda ali kaj podobnega … mene bolj zanima kaj izvirnejšega, pa žal v tem trenutku nimam nobene primerne ideje, zato prosim za pomoč … mogoče tako, da poveste kaj ste vi kdaj prejeli zanimivega ali originalnega.

Lep dan

Odvisno v kakšnem odnosu si s tem človekom?!

Rad poslušam glasbo, tako da sem dobil zgoščenko z meni ljubo glasbo in rad kartam Enko, tudi karte sem dobil.

Živjo,

pred kratkim so v centru LJ (na Gosposvetski, pri kavarni Evropa) odprli trgovino Rokus. Imajo zelo velik izbor daril. Njihov koncept je predvsem na designu, tako slovenskem, kakor tudi na tijem. Cenovni razpon daril je od približno 2.000 Sit navzgor. Priporočam ti vsaj en pogled v notranjost in skoraj prepričana sem, da boš kaj našla.

Nič ne poveš kaj je ta moški (ljubimec, mož sosed…) iz tega in koliko denarja si pripravljene odštet za darilo, potem lahko izbiraš. Meni osebno cena darila ne pomeni nič da se mi le dopade četudi samo iskren stisk roke in poljub.Nikar pa ne kupuj kakega darila samo toliko, da se ga rešiš, to bo takoj opazil in darila sploh ne bo vesel.

Jaz sem pristaš unikatnih, doma izdelanih daril, kombiniranih iz kupljenih zadev in ročnega dela. Še vedno ne vem, kaj je ta moški tebi, ali je šaljivec ali resnež ipd.
Brez teh podatkov ti težko kaj več svetujem.

Oj!

Kaj je ta moški … bodoči partner, zaenkrat pa ljubimec …

Koliko … cena ni pomembna … pomembno se mi zdi, da bi bilo darilo prijetno presenečenje … ne gre se mi toliko za materialno plat darovanja, kot za prijeten občutek, ki ga lahko vzbudi v človeku kakšno prijetno darilo … lahko je smešno ali povsem resno, samo da vzbuja prijetne občutke …

Res je, da za kaj takega, bi morali človeka dobro poznati, vendar, mogoče bi se mi ob vaših predlogih porodila kakšna primerna ideja …

LP

Morda kakšna dišavica, naročnina na kakšno moško revijo, ena masaža v salonu, kakšne sexi boksarce (uf kakšne lepe majo), kravatno iglo z gravuro, knjigo, lepo pisalo,…. 1000 in ena ideja. Ti ga pa najbolje poznaš

Po moje pa ne mores zgresiti z avtomobilckom na daljinsko upravljanje. Darilo lahko na ta nacin samo vstopi v prostor (ti ga upravljas). Lahko pripelje tudi kaksno flaso ali kaj drugega, kaksen simbolni kljuc (tvojega srca, z vizitko) itd. Ne pozabi – moski so vedno malo otroci! 🙂

Pojdi na Stritarjevo, poleg postaje ta druga štacuna (na levi, gledano proti Tromostovju). tam boš zagotovo našla kaj originalnega! Vso srečo!

Pelji ga v kakšno restavracijo – tako kjer strežejo hrano, ki mu je všeč, s svečko na mizi in dobro buteljko, zrihtaj se kot je všeč njemu – pa še sebi lahko privoščiš nekaj novega da ga presenetiš – sexy spodnje perilo,… za darilo pa mu podari eno malenkost, ki ga bo vedno spominjala nate – lahko kakšno vajino fotografijo v izvirnem okviru, ki paše v njegovo stanovanje (če seveda ni poročen :o)

New Report

Close