Darilo za invalidno deklico
Najbolj nevtralno darilo je pač kakšna knjiga. Če pa deklico dobro poznaš, jo popelji na nakup novega oblačila, v katerem se bo dobro počutila. Zelo odvisno je od tega, katereg funkcije so pri njej oslabljene. Če ima ročno motoriko dobro in jo veselijo kakšne ročne spretnosti, mogoče ne bi bilo slabo obiskati trgovine z barvami za steklo, mavčnimi modeli,… Idej imam ogromno, težko pa rečem, kaj se mi zdi najprimernejše, ker deklice ne poznam.
Srečno pri izbiri darila!
Kaj pa manjši akvarij z zlato ribico. Ampak za to najprej vprašaj njene starše, če dovolijo!!
Glasbilo tudi ni slaba ideja, samo jaz bi ji kupila orglice.
Puzzle na temo, ki jo ima rada tudi ni slaba ideja. Če praviš da težko hodi potem predvidevam da večino časa presedi in puzzle bi ji verjetno prav prišle. Ali pa mogoče kakšna vstopnica za gledališče, ali pa kakšen moderen modni dodatek npr. torbica,…
Idej je ogromno, samo težko je svetovati kaj, ker je ne poznam. Sama boš najbolje vedela. Napisala sem ti le nekaj idej, ki so mi padle na glavo.
Veliko sreče!
LP
Pozdravljena,
jaz imam še en ustvarjalni namig … obstaja ena krsna ustvarjalna knjiga o kamnih in risanju ter izdelavnju vsega mogočega iz njih … stane približno 1.500,00 SIT. Ko jo boš malo prelistala boš vedela kaj imam v mislih. Potem bi jaz v eno pleteno koro nabrala vseh mogočih kamnov, lepo opranih … vseh mogočih velikosti – boš vedela kakšne, ko prelistaš knjigo in najdeš jih povsod … na to bi položila to knjigo in zavezala na košarico pentljico in ji podarila, tudi če nisi prepričana, da jo to zelo zelo veseli, nikoli ne veš kaj boš s tem vzbudila v njej in morda ji daš eno čist nov veter v krila in usmeritev, iz katere lahko nastane verjemi mi tudi kaj zelo velikega … morda ob priliki dobiš kakšen čudovit poslikan kamen nazaj v dar … nikoli se ne ve kaj skrito in tiho spi v nas …
:o) Pu