Darilo za hčerkin 12. rojstni dan
Živjo!
Hčerka bo marca praznovala 12. Rojstni dan pa me zanima kaj naj ji kupim. Se že malce “lišpa”, maskaro in lip glos, zelo rada gleda YouTube posnetke od Bethany Mota in njej podobnih. Hčer ima praktično vse kar si želi; iPhona, iPada, iPoda, prenosni računalnik, Chanel senčila, skoraj vse lake za nohte znamke Essie, dva psa, original Uggice, Guessove bulerje… In podobne stvari. Je najmlajša v družini, njena sestra se seli v tujino, kjer ima fanta, ki dobro zasluži, zato ji tudi ona ogromno kupuje, brata, ki je vodja nekega podjetja, dedka,strice,babico, ki jo zalagajo z denarjem… Sploh nimam več idej. Samo prosim ne mi pisat stvari kot: ” Pa saj ničesar ne potrebuje” itd., ker je naša tradicija da si kupimo darila za rojstne dneve. Drugače jaha, pred tednom dni je nehala plesati balet. Res sem čisto brez idej. Pa zanima me kje bi lahko praznovala ta rojstni dan. Živimo v Ljubljani, praznovala je že na bowlingu, na bazenu, doma, v otroski restavraciji pod vodo…. In upam, da si niste ustvarili mnenja o njej, da je razvajena. Ker ni. Sploh ne. Zelo je dobrodelna, s prijateljicami so zbirale denar za živali. In sploh ni sebična. Za naša božična darila je porabila 6 njenih mesečnih žepnin, kar naredi vsako leto. 🙂
Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovore
Kakšna brezvezna darila, sam materializem. Punca ima že tako ali tako vsega polno rit očitno. Na tvojem mestu bi ji veliko raje podaril kakšno doživetje pa naj bo to kaj adrenalinskega ala http://www.hisadaril.si/darilni-boni/adrenalin-and-dozivetja/[/url], kakšen izlet ali katero drugo dejavnost. Iphona očitno menja na pol leta, doživetja ostanejo za vedno.