darilo za brata-kaj?
Imam brata ki kmalu paznuje 16.rojstni dan. Je precej mlajši od mene in ga vidim enkrat na mesec ,zato ne vem kaj mu je všeč oz sploh ne vem za kaj se fantje v teh letih zanimajo.Bom zelo veselače mi boste bomagali s svojimi idejami za darilo.
mislim da ga ti bolje poznaš kot mi. standard-parfum, cd, sladkarije,..
Pripomocke za kleklanje…
p.s. joke
najbolsa izbira je CASH
Najbolje da mu podariš darilni bon velikega nakupovalnega centra, kjer si bo lahko sam izbral željeno stvar:-))
Haha, gostek… dobra ideja :)))))
Drugače pa bi mu jaz podarila tudi kakšen darilni bon in naj si sam kupi, kar si želi. Tako ne moreš zgrešiti.
Pokliči kakšno iz Salomonovega za pol ure…
… če pa se ti to s Salomonovim zdi preveč perverzno pa kup napihljivo lutko z imenom Ančka in rdečimi trakci v lasih.
Al pa kondome.,… lots of them, da jih bo lahk uporablu kot vodne balončke… grejo namreč lažje gor na pipo kot vodni balončki, pa še več spraviš not. “Splash” pa glih tak nardijo. Res, zlo pripravno darilo za vroče poletne dni.
Men je denar bedno darilo. Razen, če za kaj varčuje. Ko dajo men denar, sem čist užaljena. S tem pokažejo, da me sploh ne poznajo. Sreča se to pri prijateljih ne zgodi. Letos so me prav lepo presentili z izvirnim darilom. Torta gor pa gSM kartica za 2500, številko so na torto napisali (pa damorem poklicat 123), na torit je bla še narisana ketna pa on križ, ko so ga Nemci kot obesek nosili /ne on kljukast), ki ga sedaj nosijo metalci. Pa še rožice, da je še kaj lepega. Pa vžigalnik (čeprav ne kadim) v obliki khm… bolj mali je, no, pa sveti se, ko jst s tem osvajam tipe, tak da jim v oči svetim s tem :)))
V glavnem, neki izvirnega dej bratu, lahk tud od mene kej pobereš.
Si pa res ful dobro in izvirno darilce dobila. 🙂
Meni se zdi da je takih daril premalo. Nihče ne ve kaj naj drugemu podari in si razbija glavo zarad tega, na koncu pa kupi kako standardno darilo. No problem je, da največkrat je tako tudi z mano. Preprosto mi nobena dobra ideja ne pade na pamet. Škoda.xtrm napisal:
> Men je denar bedno darilo. Razen, če za kaj varčuje. Ko dajo
> men denar, sem čist užaljena. S tem pokažejo, da me sploh ne
> poznajo. Sreča se to pri prijateljih ne zgodi. Letos so me prav
> lepo presentili z izvirnim darilom. Torta gor pa gSM kartica za
> 2500, številko so na torto napisali (pa damorem poklicat 123),
> na torit je bla še narisana ketna pa on križ, ko so ga Nemci
> kot obesek nosili /ne on kljukast), ki ga sedaj nosijo metalci.
> Pa še rožice, da je še kaj lepega. Pa vžigalnik (čeprav ne
> kadim) v obliki khm… bolj mali je, no, pa sveti se, ko jst s
> tem osvajam tipe, tak da jim v oči svetim s tem :)))
>
> V glavnem, neki izvirnega dej bratu, lahk tud od mene kej
> pobereš.
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/
kup nu umetno pizdo……vrjetn mal pozn lahka pa mu to das za 17
Forum je zaprt za komentiranje.