Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Darilo za 7-letno punco-HELP!!

Darilo za 7-letno punco-HELP!!

Dostikrat pomagate z nasveti.

Moja hčerkica je povabljena na roj. dan. Punca bo slavila 7. roj. dan.
KAJ KUPITI ZA ROJ. DAN?? Nimam pojma kaj toliko stari punci kupiti, če izključimo oblačila.

hvala in lp

Naša je bila prejšni teden ravno tako na rojstnem dnevu svoje sošolke, ki je bila stara sedem let. Kupili smo ji otroški parfumček. Tega imaj punčke baje zelo rade. Sicer pa je govorila, da je sošolka dobila za darilo š e CD od Be Pop, pa verižico ( seveda ne zlato ali srebrno), hišico Pombar, Sponke za lase.
Mogoče ti bo kaj od tega všeč pa boš kupila, ali pa vsaj dobila idejo. Vsekakor cenovno ne pretiravaj.

Cenovno res tudi ne mislim pretiravati, kakšen otroški parfumček pa ste kupili?
Kaj mogoče od Malizie -Bonbon?

Tudi kakšna reč od Crayole je v redu – tisto v paketu, za sestavljanje verižic ipd..Če je ustvarjalna, tudi kak komplet barv za stekla (Bauhaus oz. vse trgovine s pripomočki za likovno ustvarjanje) ali kaj podobnega.

Pojdi v trgovino Levček v BTC, hala A, tam imajo ogromno stvari za ustvarjanje. Sedaj bo kmalu čas, da bodo punčke začele delati voščilnice, tam imajo tudi perlice za verižice ali zapestnice, …. to vse imajo tudi v kompletih pri Crayoli – super zadeve za 7-letnice.

Veselo zapravljanje – pa ne pretiravaj!

Sedemletnice so večina že mahnjene na kozmetiko, ker so rade lepe. Moja ideja: vazelin za ustnice, elastike in sponke za lase, tekoče milo, majhna brisačka za roke, in podobne drobnarije. Ali pa knjiga se meni zdi vedno lepo darilo. Naj ima velike tiskane črke, ker se v prvem razredu že učijo brati.

Joj Katja to pa res ne vem kako se je imenoval. S hčerko sva šli v Leclerc, malo gledali po policah in izbirali. Našli sva ta parfumček v lični embalaži, mislim, da so bile na njem naslikane punčke ki se dišavijo. Žal imena res ne vem. Vonj je bil pa še meni všeč. Tak nežen. Vglavnem naša je prišla domov blazno naparfumirana.Rekla je, da je bil vsem punčkam na zabavi blazno všeč in se je vsaka malo naparfumirala. Drugače pa ji lahko kupiš tudi tisti svetleči vazelin od labele, pa še kakšno malenkost zraven. Ta vazelin tudi vem, da imajo sedemletnice rade, ker je moja hči prišla iz šole in zatežila za ta vazelin, češ, da ga imajo vse sošolke. Takoj naslednji dan smo ga morale kupiti.

Otroški parfum Mali princ, cd Pupe…….

Res prav zares ste face, res ste mi dale super predloge!!

HVALA VSEM ŠE ENKRAT!!

1.del Harry Potterja

Upam, da ta punca ni bolj fantovski tip, kajti potem ti vsa ta darila nič ne koristijo, razen Poterja. Parfuma se ne, verižic ne nosi, zato ti jaz predlagam kaksno knjigico. V Mercatorju imajo v DZS-ju kup knjigic po znižanih cenah in s knjigo ne moreš zgrešiti.
Ali pa kaj kar potrebuje za šolo. Barvice, flomastre, voščenke, ali pa kakšen dnevnik ali spominsko knjigo. BOlje nevtralno darilo, kot pa da zgrešiš. Če pa je punčkasta pa bi ji jaz kupila parfumček.

Knjigo. Piko nogavičko – krasna knjiga o porednih puncah, ki daleč pridejo, in se še zabavajo ob tem. CD skupine Pupe. Videokaseta Kekec. Interaktivni CD rom, če imajo doma računalnik – DZS jih ima kar nekaj zelo dobrih o telesu, geografiji, zgodovini… Ena runda z gokartom – ej to bi bilo meni všeč.
Jahanje na islandskih konjih…
T.

New Report

Close