Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja darilo za 5. obletnico poroke

darilo za 5. obletnico poroke

pozdravljene

z možem praznujeva 5. obletnico poroke, pa se nikakor ne morem ob vseh rojstnih dnevih, valentinovih,… spomniti še kakšnega darila za obletnico.

zanima me kaj ste jim kupile ve, ali pa če imate kakšne zanimive predoge. Vsake ideje bom vesela
pa lep pozdrav

Živjo!
v Zdravilišču Laško imajo posebno Dianino kopel ( še ena je, pa se ne spomnim imena). To pomeni, da imata s partnerjem rezervirano kopel z vrtnicami in šampanjcem le zase (okrog 2 uri, ko te nihče ne moti). Po kopeli pa vaju čaka še večerja…. Podrobnosti izveš v zdravilišču. Tudi mene čaka obletnica in to osma, a bom zaradi pogostega dojenja zadovoljna že z večerjo nekje v bližini doma, samo da sva malo sama. Preizkusila pa sva že tudi piknik varianto – mizica pogrni se z njegovimi najljubšimi jedmi nekje v naravi; izlet v neznano; ker si je želel preizkusiti v igranju golfa, sem mu podarila uvodno uro za seznanjanje s tem športom…. Za svojega partnerja je veliko lažje najti kaj zanimivega, saj je vsak dan polno namigov okrog nas- če jih seveda ne preslišimo.
Pa veliko užitkov v pripravljanju presenečenja – meni je najlepše prav v času pričakovanja, načrtovanja…. LP majda

Pri nama je tudi 5. obletnica na vidiku, čez en mesec, tako da se pridružujem in sem tudi odprta za ideje. Pa še mož ima dva dni prej 30 let.

oh, mene malo pomlad meče – vikend za dva nekje brez mulcev, če so že, in seksi spodnje perilo… zase… saj bo tudi zanj, a ne?

Jaz sem za petletko od moža dobila ljubek bodi (medtem ko sem za samostoječe črtne nogavice poskrbela sama) in prešito odejo, jaz pa njemu seks vikend in škatlico ta boljšga tobaka za pipo.

Babe!!!!
Nočno kopanje v termah, jakuzi, pijačka na terasi (mizo rezervirate že prej, seveda!),… Kaj darila! Čas in pozornost, to je najlepše! Pokazati, da je on /ona tisti (še vedno), ki je res št.1. Vse ostalo je lahko le mašilo in blef.

Kaj menite?

Maks

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close