Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Darilo za 3letno punčko

Darilo za 3letno punčko

…. za konec tedna smo povabljeni na praznovanje rojstnega dneva 3leta stare punčke. Punca je precej razvajena in ima vsega na pretek – ne vem kaj ji kupiti za darilo …. ali imate mogoče kakšne ideje ??
Hvala & in lep dan še naprej

Dojenčka oz. punčko, pa ne Baby born, ker je bolj primeren za večje otroke, CD s pesmicami ali pravljicami, kaj za obleči, kozmetiko, ….

S temi darili je pri nas tako-običajno vprašamo mamo, ker je po mojem nekaj najlepšega če lahko otroku podariš nekaj, kar si želi ne pa karkoli! Če pa vprašaš mamo in ti reče,da ima otrok dovolj igrač, pa vprašaj, če bi jim morda prišel prav kak kos oblačila (pižama, hlače, oblekica,…). Če ne je pa vedno krasna ideja vstopnica za lutkovno gledališče, ampak se je vrdno prepričat, kaj je na sporedu!
Zadnja varianta pa bi bil kakšen darilni bon, npr. za Baby center! Če so pa bolj snobovski se pa podaj v S.Oliver ali Osh Kosh ali pa Benetton in kupi EN kos garderobe, npr. majčko ali rutko, klobuček,…

Kakšno knjigo, večje puzzle….jaz sem lani kupila od kolegice punčki, bež hlače za punčke..pa eno keramično ploščico s njenim imenom in risbo, ki sem jo naročila pri eni umetnici v Ljubljani (1500 SIT), jaz osebno sem po naročilu dala te ploščice naredit skoraj za vse otroke na katerih rojstnih dnevih smo bili..pa so jih bili vsi veseli…..ne sikeraj če ji darilo ni všeč…..če imaš ti dobro zamisel to je najbolj…..daj ji npr. oblačilo oz. izobraževalno igračo, knjigo…ali….kaj pa keramični servis (mini skodelice) za male punčke….dobiš v večjih trgovinah….baby centrih….

Nekaj za “lispanje”, male deklice obozujejo razne neprave sminke, tudi nepravi servis za druzino bo kul, ali pa kaksna barbika, da jo lahko češeš, pa preoblačiš, al pa punčka navadna, oblačila so bolj darilo za starše kot za deklico. Sicer pa magari pojdi v baby center in enostavno vprašaj trgovko, kaj priporoča za triletnico (in kaj ponavadi kupujejo starši ali …)

Kaj pa Zmajček? Meni se zdi idealna naročnina na Zmajčka, s seboj pa poleg kakšne malenkosti prineseš prvi, trenutno svež izvod 🙂

Pri nas je poleg interaktivnih CDjev, s katerimi odkrivata svet s 5-letno sestrico (kadar sta posebej pridni, za nagrado), najbolj priljubljen.. ko pride v nabiralnik kar vpijeta od pričakovanja in veselja 🙂

Prijetno praznovanje,
Anaya

Pa kaj takega:
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close