Najdi forum

darilo za 30.rojstni dan

Prijateljica bo kmalu dopolnila 30.let, pa bi rada pomoč pri izbiri darila. Vsekakor bi ji rada podarila nekaj, kar bi bilo namenjeno samo njej (gospodinjski aparati, stanovanjska oprema in dekoracije ne pridejo v poštev,…), hkrati pa naj bi bil to spomin na okroglo obletnico. Zelo veliko da nase, tako da ze nekaj let zapored dobiva raznovrstno kozmetiko ter razne darilne bone v kozmetičnih salonih (nega obraza, telesa, masaza,…..), cesar je vedno zelo vesela.

Vsaka ideja v tej smeri bi bila dobrodosla. Lep pozdrav!

Čer! Veš, mene najbolj motijo ena bedna darila. Se mi je že zgodilo, da sem dobila neverjetno lepo zavito darilo, notri pa ena plastika…potem človek vleče za seboj uno darilo kot eno crkovino, in komaj čaka, da jo trešči v taprvi koš…Mi je všeč, da je ženska zadovoljna s kozmetiko, potem je gotovo nora na parfume. Kupi ji en dober parfum, saj jih obstoji na tone. Za okus jo še prej malo vprašaj, tko bolj zvito, da ne bo direktno. Potem pa v drogerijo in hop…veš za znane vrste parfemov dobiš zraven še kako lepo darilo z imenom prečastitega avtorja…recimo torbico, majčko…bo bolj drago, ampak lepo. Najbolj znani dizajnerji podarjajo zraven celo nakit, saj veš nekaterin je fora imeti potem Versacijev prstan ali pa Diorjevo zapestnico. Takega darila bo zagotovo vesela, pa še zaviti ga ni treba, kupiš ga zraven z ličnimi vrečkami, ki jih za reklamo in mamljivost podarjajo znani proizvajalci teh dišečih skušnjav. Na ceno pa le poglej, ene so astronomske, da ne boš omedlela na blagajni.
lp
Angel*
lp
Angel*

Mogoče knjiga s tvojim posvetilom ali nakit.

Zdravo,

meni je zelo lepo darilo knjiga……….

Odvisno, koliko si pripravljena za darilo odšteti denarja. Meni recimo se zdi posrečeno darilo za to, kar si napisala o prijateljici plačana ura tajske masaže – npr. v Portorožu, vsaj tam vem, da jo izvajajo.
Lp, Ali

Ali pa mogoče kaj bolj alternativnegaseveda je vse odvisno od tega,kako dobro poznaš njene želje
mogoče pa bi ji lahko plačala uro letenja z balonom ali helikopterjem-spomin,ki nikoli ne zbledi!!

New Report

Close