Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Darilo za 30. obletnico poroke-NUJNO!!!

Darilo za 30. obletnico poroke-NUJNO!!!

Živjo!

Poskusila sem že v forumu skrinjica idej, vendar še vedno nimam pojma kaj naj staršem kupim za darilo. Skratka, starši v ponedeljek praznujejo 30. obletnico poroke in z bratom bi jima rada dala kakšno darilo, ki bi jima ostalo v spominu. Omejitev je le ta, da je brat še študent jaz pa pripravnica in si kakšnega bogatega darila ne moreva privoščiti. Ker je tudi časa že bolj malo, mi prosim ne svetujte naj zbereva fotografije in narediva kakšen lušten album, ker imamo slik celo omaro in bi nama že sam izbor vzel preveč časa.

Hvala za izvirne ideje!

Mi smo letos imeli podoben problem. Fantova starša sta oba praznovala abrahama. Mi smo (midva s fantom in njegov brat) jima plačali počitnice v Dubrovniku . Redko gresta kam dalj na dopust, če sploh gresta. Mal smo se prej pozanimal kdaj imata dopust. Sicer smo hoteli kaj bolj eksotičnega pa je mama bolj prestrašena in ni hotela nekam kjer se ne bi mogla nič zment, zato smo se odločili za D., ker je pač staro lepo mesto, pa še ker je to blo poleti , še morje je zraven. Stalo nas je okrog 150.000 (prevoz, nastaitev, polpenzion). Mogoče v vajinem primeru kake toplice – poglej kake last minute variante, ki so bolj ugodne, še posebej pa za upokojence(če to sta). Pa tudi se da zment za plačilo na obroke.
Naša dva sta bila zelo zadovoljna, sploh mama, ki še redkeje kam gre.
Ne vem, če sem vama kaj pomagala.
Lep dan želim.

Hm, če lahko vsak od vaju “žrtvuje” okrog 10 tisočakov, bi jima lahko poklonila panoramski let z letalom – denimo iz letališča v Lescah.
No, mi smo staršema za 35. obletnico poroke poklonili panoramski prelet Triglava- ker je tam “potekalo” njuno poročno potovanje.
In ker je bilo to “presenečenje do zadnjega” je kar lepo uspelo.
Take stvari ostanejo v spominu, darilca pa človek navadno – razen če niso prav posebna, doma narejena- hitro pozabi…
Lp,
Ali

Z možem sva mojim staršem podarila vikend paket v zdravilišču, pa tudi ni pretirano drago cca 30.000 sit!

Tudi moja starša sta praznovala 30. letnico poroke, pa sva jima z možem kupila karte za v gledališče, teater 55 za igro Butelj za večerjo….igra je odlična, sem jo že gledala… Ker boš ti kupovala karte, se pozanimaj za študentski popust…poglej na naslov: teater55.com

Pa srečno

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close