Najdi forum

Darilo za 25-ti rojstni dan

Dragi forumci, potrebujem vašo pomoč. Snaha mi praznuje 25-rojstni dan in ves čas ugibam kaj bi ji dala za darilo. Nobene pametne ideje nimam. Zlatnina ne pride v poštev, ker jo že ima. Hvaležna vam bom za vsak vaš nasvet. LP Nataly

Nataly, zlatnine ni nikoli preveč…in nikoli dolgočasno darilo, vedno je novo in lahko nekaj posebnega. Četrt stoletja je kar pomemben rojstni dan in se mora obeležiti s trajnim spominom. Zato – jaz vseeno predlagam kakšen lep kos modernega nakita. LP

Kako lahko snaha praznuje 25 rojstni dan. Kolk si pa ti pol stara???

Rocket,

v primeru,da si natančno prebral boš ugotovil,da ima Nataly natanko 100 let.:)))))))

Noro vprašanje,nor odgovor.

Lp

Meni je tašča za 30-rojstni dan kupila žar ploščo (za tople sendviče, hrenovke, meso na žaru) in sem je bila zelo vesela. Uporabljam jo skoraj vsak dan in je zelo dobra stvar.

Bi morda kaksna super ali izjemna posoda prisla prav? Morda kak manjsi, srednji ali vecji ekonom lonec?
Ali morda posoda iz stekla?
Ali morda likalna miza, če je nima?
Pa kakšna zadeva v zvezi z gospodinjstvom?
Brisače morda, posteljno perilo, namizni prt – kakšne boljše kvalitete in izgleda? Set za torto (krožnik, nož in prijemalka, šest vilic)?
Zdi se mi, vsaj meni, da take reči mladim ljudem nikoli niso ravno odveč, če jim zravem “pridamo” še kakšno malenkost prav zanje (euti za nego nohtov, ki ga lahko nosi v ročni torbici …)
Velika roza v loncku se vedno ostaja darilo, ob katerem se noben človek ne more zmrdovati – juka morda, velika sobna lipa ali kakšna druga posebna sobna rastlina, če imata mlada dva možnost negovanja sobnih rastlin.
Ostaja pa kot darilo morda še kakšna vstopnica za koncert, ki je mladi snahi všeč, morda za skupine, ki nastopajo v Križankah, ali za kakšno gledališko predstavo ???

Očetu, ki je že hudo v letih in ki potrebuje dietno prehrano, sem pretelo leto kupila veliko košaro samih dietetičnih izdelkov in bil je prijetno presenečen.

Morda bi lahko ti tudi snahi pripravila tako malo košarico z artikli, ki bi ji morda kaj pomenili in potem dala enemu cvetličarju to lepo dekorirati s še eno lončnico poleg: recimo – v sredino košarice eno lončnico, okrog in okrog pa artikli, ki bi jih izbrala: lahko bi to bili artikli za potrebe v kopalnici (gel za tuširanje, mleko za po tuširanju, posebno dišeče milo, spray, prozoren lak za nohte, lak za lase, krema za obraz, tista, s katero človek ne more nikoli zgrešiti, za nego vseh vrst kože …..), lahko so to tudi prehrambeni artikli, tisti, ki niso vsakodnevno nujni (lešniki, rozine, orehi, študentska hrana, suho sadje, indijski oreščki, suhe slive ….), lahko je to košara s suhimi mesnimi izdelki, razne salame in podobno. Morda se ti to zdi čudno, a tudi taka darila so primerna za današnjo mladež, verjemi, potrebno je le malo ekstremne dekoracije, pa gre.

marija (1)

Dragi forumci, vsem skupaj lepa hvala za vašo pomoč pri izbiri daril za mojo snaho. Dali ste mi lepe in zelo pametne ideje, ki bom eno od teh izbrala. Rada bi samo odgobvorila Rocketu, da sem natanko stara 52 let. LP Nataly

Ne kupuj ji darila za gospodinjstvo, za stanovanje za… Kupi je nekaj, kar bo samo zanjo

strinjam se… nekaj cisto zanjo. mogoce je lahko karta za kako predstavo ali koncert…ce ji je to vsec! ne vem,kako financno stojis…mogoce si zelo zeli kam iti!?… lp petra

25-letnica… zelo sem vesela, če dobim nekaj za gospodinjstvo (čeprav za celo družino!). Najbolj sem bila pa vesela nove ure, ki sem jo dobila od v.d. moža. Ampak je kvalitetna!

New Report

Close