Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! darilo za 18.roj.dan

darilo za 18.roj.dan

lep pozdrav!
imam prijatelja, ki bo kmalu praznoval 18. rojstni dan. tudi sama sem stara 18 let. nimam pojma, kaj naj mu podarim. rada bi, da bi bilo darilo le malenkost, pozornost, po možnosti lahko kaj izdelam tudi sama. s fantom sva prijatelja, rada bi mu podarila kaj, kar bi bilo res bolj osebne narave, mogoče tudi spomin name oz. na najino prijateljstvo. kakšni plišasti medvedki tu absolutno odpadejo. naj še povem, da je fant športnik, kitarist in bolj vesele, ‘žurerske’ narave.
za kakršenkoli nasvet se vam že vnaprej zahvaljujem!

lep pozdrav!

lahko mu spečeš torto in to tako, ki jo jima najraje

in jo potem skupaj pojesta ali z njo počneta kar vama srce poželi:))

kakšno lepo srebrno moško zapestnico. (ali usnjeno z raznimi srebrnimi kovicami).
kitaristom zelo lepo pašejo.

Lahko pa izdelaš kak nakit iz fimo mase npr. prstan in napišeš kaj gor…

Lahko mu kupiš košarkaško žogo in se podpišeš nanjo-_-!

Kupi mu trzalice različnih trdot, al pa sam eno in jo daj na obesek za ključe, da jo bo mel zmeri sabo. al pa na verižico, pa glej da bo v rdeči barvi, ha ha

Mayaya, če jaz prav vidim ima tisti fant danes že 22 let, tako da dvomim, da je tema še aktualna……. 😉

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Za 18. rojstni dan sem podarila album, v katerega sem nalepila fotografije mejnikov iz slavlenkinega življenja. Fotografije: vrca, šole, srednje šole, krajev bivanja, kraja rojstva. Dodali smo še fotografije sorodnikov: babice in dedki, tete in strici ter bratranci in sestrične ( jih ni bilo dosti ). Reakcija – zadetek v polno.

Če bi šlo za starejšega slavljenca, je pač slik več.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close