Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja darilo za 12-13 letnico – pomoč

darilo za 12-13 letnico – pomoč

Potrebujem vašo pomoč – do sobote moram kupiti darilo za 12, 13 letnico – pa se bojim, da mi je njena generacija pobegnila in ne vem, kaj zanima oziroma je všeč toliko starim dekletom. Mi lahko pomagate?

pozdravček

Ravno danes sem videla, da je Didakta izdala novo knjigo : “SOS za mularijo”, ki naj bi bil nekakšen “mega kul” leksikon za pubertetnike. Stane 2.900 SIT.
Lp, Ali

Morda res kaj takega – ali pa Priročnik za najstnike – branje staršem strogo prepovedano…
Morda igro Zofijin svet (za knjigo je še kako leto premajhna ali pa tudi ne, odvisno od njene “širine”), morda igro Gospodar prstanov – to potem lahko izkoristi na kakih zabavah ali izletih…
T.

Verižico, zapestnico, uhane….. iz štantov, da se razumemo, NE ZLATA!!!!

Še nekaj me je spomnila irena – če je tipična punčica – tak tatoo za nalepit (se spere v nekaj dneh), to je super za na morje, dobiš take kot kristalčki ali pa slikice… ljubko darilo, dobiš v DM, Muller ali pa v kaki drugi drogeriji.
T.

Mogoče letno naročnino za revijo Smrklja. (mislim da ni več kot kake 4t sit). Pri nas je točno v tej starosti ratala aktualna – in je še vedno najbolj in, čeprav gre meni neznansko na živce – hči si jo pač kupi iz žepnine. Zofijin svet sem imela priliko videti prejšnji teden in so se mi vprašanja (ne glede na to, da so zraven odgovori) zdela za to starost kar malo pretežka oz. faktografska – dobila pa jo je točno deklica za 12 rojstni dan.
Ali pa kakšni odštekani laki in male torbice iz jeansa z bleščicami – jaz najraje kupim kakšno tako neumnost, za katero približno vem, da ji mamica nikoli ne bi kupila.
lp tinca

imamo sosedo toliko staro in najbolj je padla na taurusov nakit (v Nami ga imajo malo morje), al pa kakšna ličila, rutke,…

New Report

Close