Najdi forum

darilo za 11 letnico

Pomoč !!!, kupiti moram darilo za 11 letno deklico, pa so moji otročaji vsi mlajši in si ne predstavljam, kaj zanima tako velike punce. To je hčera moževega bratranca s katerimi se vidimo za novo leto, pa še morda enkrat med letom, tako da nimam pravega vpogleda v njeno sobo… Razmišljala sem o puzzlih, pa spet ne vem koliko delčkov (predvidevam, da je spretna na tem področju), v vsakem preimeru nekaj ne predragega in prevelikega. A mi lahko prosim svetujete, tiste ki imate večje otoke in se spoznate na to? Hvala za pomoč !
LP
S.

Po moje se taki že bolj malo igrajo!
Kaj pa kakšen CD, ali pa kaj od kozmetike? Za take punčke imajo srčkane in ne drage stvari v Mullerju, pa tudi v DM – ju bi se kaj našlo!
Lp, Mateja

Pri nas vedno vžge NICI – v tej starosti so deklice zelo navdušene (še ali pa že spet) nad plišastimi igračkami, peresnicami, obeski za ključe, nahrbtniki, torbicami in raznimi dodatki. V kolekciji so še okvirji za slike, rokovniki, zvezki, bloki za telefonske številke, kape, …

Nečakinji sem za 11. rojstni dan kupila knjigo – nekaj o odraščajočih dekletih (notri so tudi horoskopiu za zaljubjene, pa nekaj o problemih odraščanja….). Kot sem kasneje videla, jo je ves čas imela nekje ob sebi in jo celo posodila najboljši prijateljici. Kupila sem jo v city parku v knjigarni Novak.
Za novo leto sem ji kupila dekliški parfumček ( v Mullerju) in lepo atraktivno toaletno torbico. Drugi sem kupila eno majčko z dolgimi rokavčki (tudi dekliško). Vesela pa je vedno tudi kakšnih dodatkov – dekliške ogrlice s kakšno bleščico, kaj za v lase, utrganih najlonk… Igrače so preteklost, CDje pa imajo običajno veliko.

harry potter nov del, izšel pred nekaj dnevi
t.

Kaj pa, če bi ji dala kar denar. Si bo sama kupila kaj si želi.

Harry Potter – zadnji del (če ga še ni naročila v predprodaji),
CD-ji,
oblačila, oblačila, oblačila,
perilo-zlasti črni topi so strašansko popularni, ali pa komplet majica + hlačke,
kaj iz NICI kolekcije ali Me to You,
lepi svinčniki, zanimivi kemični ali flumastri,
različne knjige.
Pozdrav!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Vstopnico za Popstars tour 2003!

Če je po postavi v zlati sredini in ni premočna, ti lahko za to starost prodam zelo lepe nove (še z etiketo) H&M dekliške hlače po polovični ceni in sicer za 2500 sit. Če te zanima pokliči na 041-969-297 (smo iz Lj, lahko pa ti jih pošljem tudi po pošti).

Predlog – čimveč kiča, tem bolje. Kupi kakšne zapestnice, verižice, kakšno dobro torbo/ico – mogoče z vojaškim motivom?

Zdravo sem bom stara 11 let in nevem kaj naj si kupim za rojstni dan.

Nasvidenje.

New Report

Close