Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje darilo partnerja ob rojstvu otroka

darilo partnerja ob rojstvu otroka

Srečni očka tukaj. Dva dneva nazaj se nama je rodila zdrava punčka. Čisto tako malo kot offtopic: bil sem zraven pri porodu. Kapo dol in vsa čast ženskam. Partnerjem, ki imajo priložnost biti zraven jim toplo priporočam. Ni noben bavbav ampak mislim, da precej drugač gledaš potem na svojo partnerko. Konec offtopica. 🙂

V glavnem sem pred podobno dilemo kaj kupiti partnerki. Ona itak mislim, da nič ne pričakuje, ker mi je že rekla da nič ne rabi. 🙂 Vem, da je pomembno samo to da sta obe zdravi itd.. ampak vseeno se mi zdi da nekaj pa le mora biti, vsaj za spomin. Ni ravno ljubiteljica nakita zato ne pride v poštev, karkoli materialnega tud ne, ker smo preskrbljeni… sem se pa spomnil, da bi ji podaril drevo, ki bi ga skupaj posadila. Zelo rada vrtnari in vsako leto okrog hiše posadiva nekaj dreves itd. To drevo bi bilo posebno tudi zato, ker bi ga skupaj posadila in bi nosilo veliko simbolike. Ko bi najina punčka zrasla bi lahko z njega jedla sadeže. Se mi zdi taka posebna simbolika ob rojstvu, ki bi nama obema verjetno veliko pomenila, ker sva rada v stiku z naravo.

Preveč pa ne bom napisal, če slučajno sedaj v bolnici bere pa da ne pokvarim še preostalega presenečenja. 🙂

Unikatni otroški izdelki BuciBuci

https://www.facebook.com/bucibucizdelki

(unikatni otropki izdelki, babyshower, rojstvo, dojenčki, dojenček, ustvarjanje, otroške igrače, otroške knjige, knjigice, okras, spomin)

TheNixonWayne – ZELO dobra ideja se mi zdi tole tvoje drevo!
Simbolika, trajnost, ne-materialnost in še uporabnost.
Super! (tudi za druge priložnosti, ne le za rojstvo)

Jaz od partnerja nisem pričakovala darila in ga tudi nisem dobila 🙂 🙂
Sem pa sama partnerju podarila knjigo Očkov kotiček avtor: Damjan Šinigoj. Knjiga je super in je partnerja prav nasmejala. Močno priporočam!!

Skupno darilo je otrok in je najlepše darilo.

On je meni podaril svoje živce, vztrajnost in pomoč ko je bil z mano v porodni sobi. In do danes ga še nsiem slišala jamrat kako je on trpel ko semjaz rojevala (kakor na žalost slišim druge moške ko pripovedujejo o rosjtvu svojih otrok). Mi pa v smehu večkrat reče da so ga bolela ušesa ko sem se drla;))

Zdaj v rdugo pričakujem (in zahtevam, ker sem pač tečna) da je prav tako z mano ko rojevam. Mi je v moralno podporo in tolažbo da bo hitro konec. Če vsa oba uživala ko sva otroka delala, bo pa še z mano delil tiste nekaj bolečine (pa čeprav samo boleča ušesa) ko bom rojevala. Sploh pa je tudi zanj najlepša izkupnja da vidi otroka takoj po porodu. Upam samo da ne bo spet babici odrezal prsta na rokavici namesto otrokove popokovine;))

http://skrinjicasrece.wordpress.com/

TheNixonWayne, kako lepo in kako izvirna ideja!!!

Jaz nisem dobila nič. Pri porodu je bil z mano, je bilo obema samoumevno, da bo. Ko je bilo konec (po 13 urah) mi je rekel: Jaz sem čisto gotov. Ha? Jaz pa ne al kako?? Zdaj se temu oba samo smejeva. Drugače mi je bil na začetku v veliko pomoč in še zdaj se lahko zanesem nanj, to pa več šteje kot vsa darila. Takrat mi je bilo bolj važno, da z dojenčkom prideva v spucano in toplo stanovanje 🙂 In prvih 14 dni si ne predstavljam brez njega, res je delal vse, razen dojil :))

Iskreno, za taksno obdarovanje prvic slisim.Pa se mi zdi brez potrebe.Mogoce kaksna rozica ali posvetilo: za najlepso mamico 🙂 skupni trenutki so pa tako ali tako najvecje darilo!

imam dvojčka in zato je vsakemu enega medvedka bodija in dudi mami pa en šopek in prstan

Ne, nama je to tuje. Navadno se ne obdarujeva niti za rojstne dneve ali praznike – začela sva se, ker otrokom Božiček nekaj prinese, pa prinese še mami in tatiju, prej se nisva. Poznam pa primere, ko je bila novopečena mamica obdarovana, navadno z nakitom.

Nekateri trenutki v življenju so tako zelo pomembni, da si zaslužijo posebno pozornost. Zato je zlati nakit za moje pojme vedno prava izbira, saj odraža določeno simbolično in čustveno vrednost. Rojstvo otroka je tako za mamico, kot za otročka poseben dogodek in zlati nakit bo dragocen spomin na ta poseben dogodek v njunem življenju.

Meni je moj dragi kupil prstan za otroka pa naložbeno kartico z 5g zlataki jo je sam dizajniral. Baje je to naredil na spletni strani Zlatarne Celje. res vrhunskoi darilo, ki bo ostalo za zmeraj!

Tole je pa zelo grdo.
Meni se zdi lepo da moški obdari žensko in je do nje pravtako pozoren v nematerialnem smislu.
Da je porabil porodiški dopust da je pomagal je minimum in se tudi meni zdi čudno, da kdo to napiše.

Hahahaaaa kera faca je tvoj lisica.mala haha

Morm rečt da mi je ful grozn da ženska reče: tm z mano boš, ker če sva skupi uživala k sva ga delala, bova pa še skupi zj… take in podobne izjave… kot bi se maščeval pa kaznoval pa neki dokazoval. Zelo malo je osebnega spoštovanja v taki izjavi

Morm rečt da mi je ful grozn da ženska reče: tm z mano boš, ker če sva skupi uživala k sva ga delala, bova pa še skupi zj… take in podobne izjave… kot bi se maščeval pa kaznoval pa neki dokazoval. Zelo malo je osebnega spoštovanja v taki izjavi

Zlato verižico in prvi paketek! https://prvipaketek.si

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

New Report

Close