Darilo ob rojstvu
Mogoce ji bo pa najbolj prav prisel darilni bon. Sicer ne vem, koliko je to primerno ob rojstvu, ampak verjetno sama najbolje ve, kaj potrebuje za malcka. Trenutno mi pade na pamet samo tista stvar za nad posteljico … mobile je v anglescini (kot recimo zvoncki ali pa piscali, ki zazvonckljajo, ce zapiha veter oz. jih kdo premakne, samo da ta mobile ne ropota, ampak ima privezane zvezdice/igracke/itd, ki se prav tako premikajo). Ali pa poleg darila za dojencka dodajte se malenkost za mamico (konec koncev je ona tista, ki se je trudila :).
Bila sem v podobnem položaju kot ti, iskala sem nekaj posebnega za darilo in vse trgovine v Slovenija ponujajo iste stvari. Izvedela sem za podjetje, ki ima unikatna darila za vse priložnosti.
Za dojenčke imajo darilne košare (plenice, oblačila aranžirana v šopek, brisače v obliki torte), link: http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=153272&id=200230690876&ref=mf
Podjetje je locirano v Sloveniji in pošilja darila po celi Evropi vključno s Slovenijo. Toplo priporočam in upam, da sem pomagala.
Lep pozdrav,
Barbara
Barbara zelo lušno. Samo nikjer ne najdem cen.
Jaz sem tudi lani kupila pleničke in jih nesla v cvetličarno, ter rekla, naj mi naredijo torto – pa so me malo čudno gledali – a smo se nato le zmenili kaj bi jaz rada 😉
Sem imela točno idejo v glavi, kako želim da darilo izgleda, pa žal doma ne vsega materiala, da bi ga sama naredila. No v cvetličarni so mi potem naredili osnovo, jaz pa sem doma dokončala, ko sem dodala še nekaj svojih izdelkov za dekoracijo.