Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja darilo deklici za 4. rojstni dan

darilo deklici za 4. rojstni dan

Živjo,
a mi lahko prosim kdo pomaga s kako dobro idejo kaj kupiti deklici za 4 rojstni dan. Rada gleda risanke, rada lista knjigice in riše. Ker jo večrat obiščem že med leto in ji vedno kaj prinesem, sem tokrat skoraj brez ideje. Hodi tudi v vrtec, zato me zanima ali je trenutno kakšen aktualen lik, risanka, … ki je za otroke teh let zanimiva?
Hvala za pomoč in lepo nedeljo!

S Hello Kitty kolekcijo ne boš zgrešila.

Naša je bila najbolj navdušena nad risanko Wings, in seveda vse kar je v zvezi s tem. Žal. Upam, da hitro mine.

lp

Naša 4 letnica ima rada domine, puzzle, vse knjigice, pa tudi otroško muziko.
Seveda pa tudi z Hello Kitty res ne boš zgrešila.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Kaj pa se dobi od Hello Kitty? Oblačila, igrače, knjigice, risanke?
(zaenkrat poznam samo oblekice)

V Pikapolonici imajo veliko stvari od Sneguljčice, Princesk – a la špangice, torbice, ogledalca, dežnike, prstane (7 kom za 2 eure), albumi za slike, knjige (meni je všeč klavirček-knjiga s klavirčkom, v knjigi seveda pesmice in note)….

Meni osebno so Winx res mimo. Ena modna muha, pa nič kaj poučne niso – bi rekla, da bi morali starši gledanje teh risank kar malo kontrolirati….

hello kitty res ne bo nič zgrešeno.

hay,
jaz prodavam čist nove in orginalne igrače stvari….
če ste zainteriserani mi pišite na :
[email protected]

no, našo 4,5 letnico hello kitty ne zanima, niti pred pol leta je ni. tako da … naša obožuje konje, se dobijo sedaj neki novi konjčki trust, ali nekaj takega, eden je 15 evrov. drugače pa tudi rada riše in barva, predvsem s flomastri. pa črni peter je zakon že nekaj časa.

spisek želja moje skoraj 4 letnice za dedka mraza in rojstni dan:
torbica, denarnica (hello kitty ali roza)
nalepke jagodka (album že ima) – to je ena junakinja iz risanke
make up za deklice od barbie
potovalni kovček za deklice
tovornjak s frizerskim salonom od my pony
kakršnokoli pohištvo za barbie
hiša iz kompilacije city lego
bolnica ali kakršnikoli dodatki iz kompilacije playmobil
šolska tabla
sestavljanka winx
kostum za vilo baletko
winx punčko.

Osebno so mi winx, struts poniji, barbie in podobne zadeve nagravžne. Pa tut otrok se z njimi v resnici sploh ne igra.
Tko da priporočam kako torbico, denarnico, karkoli iz playmobil in lego (majo tudi zelo punčkaste igrače), sestavljanke (ni važno kak motiv, tut winx je ok).
Največ se igra zdravnike (lahko kupiš krasne sete) in veterinarje, družabne igre s starši (čimbolj enostavne – črni peter, človek ne jezi se, memory), z lego kockami in playmobilom (ma družinsko hišo). A ja, pa piknik in čajanka v kakršnikoli obliki sta ji tut zakon. Pa pleše tudi zelo rada, tko da zna dobit tisti kostum za vilo baletko. To majo v H&M.

aja, pa če slučajno najdeš kje kake res nagravžne gumijaste škornje za dež z enakim dežnikom (roza, disney princeske, winx, barbie, jagodka) – tega bo punčka tudi zagotovo zelooo vesela.

Pri nas v vrtcu je strašno pomembno kaj maš gor narisano. Strašno. Bolj ko je roza za punčke in več kot je avtombilov in spaidermanov za fantke gor, bolj so pomembni.

Pri nas enako. Kitty, Fifi nikoli niso vžgali. Zato pa je nora na vse vrste konjev.
Trenutno so najbolj in Modni poniji Struts – sicer gravž, ampak za deklice, ki imajo raje konje kot punčke, fenomenalni.

hello kitty ne sem bila jaz, pujsa pepa. nisem bila na svojem računalniku, zato se mi ni dalo še registrirat … katka, pol bi se najini dve očitno dobro razumeli, ko sta nori na konjčke. naša bi ga kar doma imela, živega in pravega. ko smo pa zadnjič bili v lipici, pa je rep med noge stisnila, ko je videla, kako veliki so 🙂

:-))))

Zagotovo bi se odlično razumeli. Ima v vrtcu eno prijateljico, s katero sta kot rit in hlače. pa mi ni bilo nikoli jasno, kaj je na tej deklici takega, da se je moja tako prilepila nanjo. Dokler nisem enkrat srečala njene mami, ki mi je potožila, da se njena deklica od vseh igrač meni samo za konje in da jih ima že polno sobo. Potem mi je bilo malo bolj jasno:-))

Traja pa ta obsedenost s konji pri obeh deklicah že nekje od 2. leta starosti (tj. že 2 leti).

New Report

Close