Darilo
Živijo. Z punco bova kmalu praznovala pol leta odkar sva skupaj in jaz bi ji rad nekj kupil . Sicer imam kar nekaj idej, vendar je problem ker ima potem kar kmalu rojstni dan. Zanima me kaj bi ji lahko podaril. Mislil sem da bi ji kupil neko spodnje perilo potem pa še nekaj zraven. Kakšne izkupnje imate vi?
lep pozdrav
Mislim, da za polletno obdobje ustrezajo kakšno sexy perilo (upam, da že poznaš njen okus za perilo, če še ne, ji tega ne kupuj) zraven pa morda vrtnica ali šopek vrtnic, če sta sladkosnedna, zraven kakšno dobro sladkarijo (Lindove bombonjere v Muelerju so prav simpatične)
Ni treba pretiravati.
Lahko pa tudi… povabi jo kam, kjer bosta sama… romantična večerja, nočno kopanje, masaža in nadaljevanje po vajinem izboru 😉
Skratka poleg darilca pripravi romantičen dogodek, ki vama bo ostal v spominu morda bolj kot darilo …
In ne pozabi na drobne pozornosti tudi v bodoče. Darila ni treba da so draga in ošabno velika, včasih, ob posebnih priložnostih morda, ne pa za pogoste jubileje, ker potem izgubijo pomen.
Spodnje perilo ni slaba ideja,
mogoče pa bil bilo bolje, da ji pripraviš kak skupen romantičen dogodek, kot ti je že bilo predlagano.
Jaz bi predlagala romantično kopel v dvoje: jakuzzi, sveče gorijo,
šampanjec ti prinesejo k jakuzziju, ki je lahko odišavljen, z mehurčki ali po njem plavajo vrtnice….Krasno imajo na Bledu in v Laškem,
malo manj krasno v Dobrni in Termah Zreče, ostalo ne poznam.
Ali pa bon za masažo ali kozmetičarko – s takimi rečmi pri ženski nikoli ne zgrešiš.
o res najlepša hvala za predloge. Kar precej vem kaj ima rada in kaj ne pri spodnjem perilu tako da kakšen kos spodnejga perila bom kupil 100%. Problem za kakšeno veliko presenečenje je čas ker ravno ko je obletnica sva oba precej zasedena:(:( mislim pa da jo bom poleg darila vseeno povabil na eno romantično večerjico.
Mogoče še to – se vam zdi depilator primerno darilo? Zadnjič mi je ravno jamrala da je star precej že zdelan in da bi potrebovala novega. Vem pa da so cene okrog 100€.
lep pozdrav
Bruhač, depilator ne, definitivno ne, sploh ne pri darilih za obletnice. Prvič, pol leta je absolutno prezgodaj, da bi ji “povedal, da je prekosmata” :)))), drugič so obletnice bolj vajin praznik, ne toliko za darila kot zato, da ga preživita skupaj. Praktična darila prihrani za Novo leto. Čeprav verjamem, da je tvoj namen totalno dober, je priložnost malo napačna.
Ti pa čestitam za pozornost, da si si zapomnil, kaj potrebuje. Očitno še delajo take moške 😉
UUU hvala za odgovorrrr 🙂 kmalu imava obletnico tako da imam samo še par dni časa za premislek:) Zamislil sem si nekako tako. Eno lepo spodnje perilo, ogromno čokolade ki jo ima najraje, vrtnico in seveda romantično večerjo, aja pa še to:) dal ji bom tudi bon za masažo vendar ne kakršno koli ampak tako da bom maser jaz 🙂 no tako upam da bo zadovoljna če pa kakoga zanima kako je bilo pa bom lahko po doboti povedal.
lep pozdrav
Dragi Bruhač,
dobra gostilna (sicer draga) je Cubo (na Šmartinski nasproti Velane), če pa želiš npr. dobre postrvi ali krasen stake (na različne načine), pa je Gostišče Pekel (pri Borovnici – cca. 30 km iz Ljubljane) res najboljša izbira.
Me pa full veseli, da si tako pozoren… upam, da ostane tako tudi po parih letih!
Uživajta.
Živijo. V gostišču pekel sem že bil in vem kje je. Zanima me če je v tej gostilni Cubo kaj romantično vzdušje. Drugače poznam par dobrih gostilen vendar nobena ni tako romantična, nobena ni nekako intimna. Če kdo ve za kaj takšnega mu bom iz srca hvaležen.
Drugače pa vam bom poročal kako je bilo:)
Lep pozdrav
Hej. No soboto sem preživel:) kakor sem rekel sem punci kupil rožico, čokoladne bombone, sexi perilo, en darilni bon za mojo masažico, in napisal sem ji tudi eno lepo pisemce. Seveda sva potem šla na večerjo (Sokol – lj) in potem se zabavala skupaj celo noč. No puncva je bila izjemno navdušena nad darilom tako da je vse skupaj zelo dobro izpadlo:) no kmalu pa ima že rojstni dan tako da moram zopet malo pretuhtati kaj pa ji za rojstni dan kupiti:)
Lep pozdrav
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/
Torej v tem primeru portret para?
Če se sprašujete kaj za darilo in če iščete nekaj izvirnega, posebnega in sladkega, priporočam Mojo čokolado. Na spletni trgovini www.mojacokolada.si[/url] si lahko sam sestaviš svojo čokolado po želji; izbiraš pa lahko med belo, mlečno in temno ter več kot 50 različnih posipov (vse od jagod, lešnikov, pa do popra in čilija). Pa še napis lahko dodaš po želji – res super darilo!
Sicer pa imajo tam tudi ogromno ostalih čokoladnih sladkosti. Se 100% najde ideja za darilo, praktično za kogarkoli. Več TUKAJ[/url].