Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Darila za valentinovo

Darila za valentinovo

Letos sem spoznal eno luštno punco in ker sva zaenkrat samo še prijatelja (meni je zmešalala glavo, ona pa bi še malo počakala), potrebujem en res dober nasvet, kaj ji naj podarim za ta praznik.

Zanima me tudi, ali ni ta praznik namenjen vsem, ki jih imaš rad, ali samo tistim, ki se imajo radi.

Hvala za odgovore

LP

Pozdravljen Dind.
Mogoče ti bom lahko kako pomagala – mislim, da je bistvo praznika, da se obdarujejo (pa četudi le s toplim objemom), zelo dobri prijatelji, predvsem pa ljubezenski parčki…
Če res hočeš poklonit simbolno darilce, je mogoče vmesna kakšna tista mala knjigica z verzi..npr. Prijateljstvo, Lepe misli o prijateljstvu, O sreči, …
Lahko je tudi primeren kakšen obesek iz trgovinice Ahat…kjer imajo različne oblike obeskov iz kamnov, tudi glede na horoskop, pa ni nujno da je srček, lahko je tudi slonček, ki pomeni srečo…
Skratka nekaj idejic sem ti naštela, odvisno pa je vsekakor od njenega okusa, ki ga sam bolje poznaš.

Sicer sama obdarujem vse prijatelje, ki jih imam, pa tudi prijateljice…v večini pa dobijo kartico, ali lepo misel v sms obliki.

No upam, da sem ti vsaj malce pomagala…LP Esy

Sory, sem se zatipkala, sem mislila “Pozdravljen Ding”

valentinovo je praznik za vse ki jih imaš rad, se imajo radi, za zaljubljene…, skratka za vse.
Za darilo pa naj bo nekaj romantičnega, nekaj tvojega, nekaj taksnega, da bo vedela da si res njen.

Jst bi tud rada letos kak pozoren valentinovski sms prijateljem poslala. Esy, mas kaksnega lepega na zalogi (napisi, plis), ali si jih sproti izmislis?

LP!

Največkrat si jih izmislim sproti, ker vsakemu napišem unikat, a veš…
LP Esy

Glede na to da sta (zaenkrat) še prijatelja bi bila dovolj le malenkost. Mogoče bombonierca, kakšna rožica…Uglavnem čim manj pretiravat :))

Koga pa se na ta praznik obdaruje je pa odvisno od posameznika. Za nekatere ima širši pomen in poleg partnerja obdarujejo tudi najbližje prijatelje…nekateri pa le partnerja. Odvisno od navade oz. kako se zdi tebi najbolj prav :))

in ce bo bonbonierca, obvezno Bacio 🙂

Glede na stanje ki se bohoti po svetu in seveda da je stvar(praznik) uvožena iz amerike ji lepo lično zaviješ ene par položnic naj tud ljubljena oseba občuti posledice recesije.

Valentinovo praznujejo tisti, ki imajo slabo vest, ker čez celo leto niso imeli časa za svojo/ega punco/fanta. Ampak v enem dnevu ne moreš nadomestit celega leta. Po drugi strani pa je treba svojo punco razvajat celo leto:)

Se strinjam s tabo.
Vem da ja lahko ta dan za cas OŠ ali srednje šole lahko zelo simpatičen…ampak zdej se mi zdi pa totalno zgrešeno in skomercializirano..podobno kot božiček. Če imaš nekoga zares rad, ga imaš vsak dan, in mu to vsak dan pokažeš in dokazuješ. Če je komu pač všeč, tudi z darili ane…Da “moraš” pa to narediti vsaj za valentinovo, se mi zdi pa tko mal prisiljeno…
Samo moje mišljenje,
Ljudje smo pač različni.

Ma enako je 1.11…ikebane za nekaj 100 eurov…bolano…

Tudi ja. Tisto je pa še bolj bedno.

Hahahahahaaa 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close