Najdi forum

Dajte me razsvetlite, gledam prospekte od Lesnine, pa imajo neke akcije za to kuhinjo. Ima kdo izkušnje z njimi, s katerimi našimi se lahko primerjajo po kvaliteti in ceni? Sem bila ež v eni drugi trgovini, pa so se tudi pohvalili, da imajo Dankuchen. Je to modni in cenovni hit?

Kuhinja Dankuchen so moje dvo letne sanje, v jeseni, najkasneje spomladi bodo uresničljive. Cene so rahlo nad srednjim povprečjem, glede na ocene uporabnic, tudi tukajšnjih forumašic, pa lahko rečem, da visoko kotirajo. Njihovi prodajalci znajo prisluhniti stranki in vsak kotiček uporabno zapolniti.

R

Jo imam že nekaj let in lahko napišem samo….kvaliteta 🙂

Tudi mi zeeelooo zadovoljni. Je ne zamenjam…

Mi tudi zelo zadovoljni.

Jaz sem pa na podlagi takih priporočil mislila, kakšno blazno kvaliteto bom dobila, pa moram rečt – ja, je lepa in ok kuhinja, ne zdi pa se mi nič posebnega oz. zagotovo ne, da mi je pa zdaj božja mana padla z neba direkt v stanovanje. In tudi, če bi ponovno izbirala, bi izbrala drugo. Vrata vgradne omare od hladilnika se krivijo (pa so jih že zamenjali 1x, pa so spet krevljasta po parih mesecih), pult je tako občutljiv, da ga ne smeš nič grobo drgniti, ker spraskaš barvo stran, predali v podnožju se zatikajo, ko se odpirajo/zapirajo. Ampak, dobro no… nobene krize, z vsem tem lahko živimo, ker ni nič vitalno pomembnega.

Vsekakor pa je to, kar je rekla Morski galeb o njihovih prodajalcih, žal hudo pretiravanje. Imajo take in drugačne prodajalce in monterje. Mi imamo izredno slabe izkušnje z onimi iz LJ BTC-ja. Nam so morali priti kuhinjo montirati 4x(!!!) in je trajalo 6 mesecev(!!!), da so rešili vse reklamacije in jo skupaj spravili približno(!!!) tako, kot je bilo treba. In reklamacije niso bile neke brezvezne majhne, pač pa npr. to, da so poslali napačno (predolgo) visečo omaro, ali pa en predal iz neznanega razloga čisto kontra barve, kot je bila kuhinja in podobno…

Moja je velika, lepa, funkcionalna. Večkrat sedim in jo kar gledam. Z dobavo in montažo nobenih problemov: hitro, lepo, natančno.

New Report

Close