Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Danes v časopisu DELO

Danes v časopisu DELO

Danes spet precej piše v Delu na temo limfoma in bioloških zdravil…. Na 3. in 12. strani…..

Že so prvi odzivi ministra…..

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ja, …saj se dobro da kaj pise!!

Tudi sam sem sele v Delu vidu da obstaja tole drustvo in pa forum. Drugace tudi zdravim NHL ze od marca, pa se nisem slisal za vas. Mogoce malce vec propagande na OI nebi skodilo. …Drugace je pa tale forum fina zadeva.

Lep pozdrav in se mogoce vidimo v soboto!

LP Miha

Prebrala v Delu in v septembrski prilogi Vive,…bravo Kristina prav je da se javnost osvesti o limfomih,..sedaj pa le naprej,…..se vidimo v soboto.
P.

Brali….

lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Živjo, bedanc!

Si si pa nadel prav fletno ime, veš! 🙂 Upam, da dobro prenašaš zdravljenje in kot berem, mislim, da ti gre kar dobro. Katero obliko NHL pa imaš? Že zaključuješ zdravljenje? Kako se kaj počutiš?

V soboto pa le pridi! Boš pa samo družbo delal ostalim. Saj ni treba teči! Spoznal boš soborce, bomo kakšno rekli, izmenjlai izkušnje…..

Na OI imajo naš program in pristopne izjave (na odd. H1). Sicer pa bo te dni izšlo naše glasilo z naslovom MOČ ŽIVLJENJA, ki se bo tudi dajalo bolnikom na OI.

Moraš pa imeti v mislih tudi to, da smo se ustanovili komaj konec aprila 2005….. Zdaj, septembra pa smo ves čas po časopisih. Projektov smo zastavili kar nekaj… Zdaj trenutno sta aktualna peticija in tek v Tivoliju.

Se trudimo, da bi čim bolj osveščali širšo javnost……

Fajn bodi!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Smo prebrali in moram reči, da čeprav je društvo zelo “mlado”, odlično deluje in se promovira. Kar tako naprej.
LP
Alenka

New Report

Close