Danes na Onkotu
Danes je bilo na onkotu zelo živahno. še posebej po zaslugi Geografa alias Markota iz totega…. Njegov smeh in dobra volja sta kar donela med ambulantami v pritličju sstavbe D. Mi je zdravnica komaj poslušala pljuča, tako je donel Markov smeh. :))))) Ok, malo pretiravam, no, ampak Marko je res faca.
Pa z Brinco sva se tudi srečali. Brinca, držim pesti za dober izvid. Ti pa tudi za mojega, ko bom šla naslednji teden na rtg. 🙂
Mi smo borci, a ne limfomčkarji?
Aja, za enkrat mi kaže po kontroli takole: UZ imam jutri,a mpak bo goodie – sem kar ziher, kri sem dala danes in je dobra, dr. Južničeva me je pretipala in to je bilo tudi dobro, zdaj me čaka samo še rtg pljuč (danes je bila mašina v okvari, huh!) in upam, da bo tudi to ok. Konec junija kontrola – po 2 letih. 🙂
Pa komaj sem ga spoznala, tako je bil kosmat. 🙂 Marko rula! 100/h! Njega je čakal reševalec od Berghausa od 14h do 15h, ko je Markec lepo na izi zabaval pred ordinacijo mene in sestro iz ambulante. Potem se že skoraj vsedeva na kofe v bife, ko Marko le pokliče Berghausa, kdaj gredo nazaj v totega. Tisti reševalec pa u luft, da samo še njega čakajo. Od 14h, če sem prav razumela, hahahahahha. 🙂
živjo! upam, da se me spomneš, včeraj si ujela pogovor, ki sem ga imela s fantom na onkološkem, pred laboratorijem ter mi ponudila pomoč.
rada bi se ti za to zahvalila. hvala ti za spodbudne besede. stran mi je zelo všeč, veliko informacij, veliko upanja, čeprav si je nisem še v celoti ogledala.
a vem, da se bom še pojavila.
zenkrat je to vse saj se mi tud mal mudi h dohtarju.
v glavnem, da veš da sem se spomnila.
mojca
Serbus!! Nisem vedel, da danes zopet laufaš okrog OI, bi lahko v miru spila tisto kavo od včeraj.:) Tudi jaz sem ga muval naokoli, med drugim srečal dr. Jezerškovo in izvedel za izvid CT-ja. Stanje v mediastinumu se ni spremenilo (isto kot pri ta zadnjem v novembru), razen tega, da se je v obsevalnem polju pojavilo neko vnetje (brazgotine??), zopet bom papo Medrolčke, pa še nek antibiotik za poplaknit. Sploh ne vem kaj naj si mislim, boljše, da nič. Nekam čuden občutek, sem mislil, da si bom lahko končno odahnil, pa še kar najeda tisti črv v glavi, hrsk, hrsk,…. sicer pa bo za bolj podrobne analize in vprašanja čas v torek ko imam prvo kontrolo. Nič, želim vam lep vikend, Marko
Kristina, super, boš videla, tako kot se ti je pokazalo na včerajšnjem pregledu vse v redu, tako bo tudi na rentgenu – smer je prava in kaže navzgor, samo navzgor !!
Kristina, super novice za Uz.
Geograf … črve vrži stan. Vnetje in pujs se zeeelooo razlikujeta. Antibiotiki pa bodo poštimali vnetje in vse bo gutile… medrol pa imaš tako ali tako, da bo tvoj telešček prišel prej k sebi in se bo uspešneje boril proti vnetju…
A veš, kuga! Odpihaj tiste črve! To, kar so ti našli, so tudi meni nekaj mesecev po obsevanju in če se ne motim sem tebi (ali pa Brini) razlagala, da se mi je to pojavilo. Gre za vnetne infiltrate, ki so posledica obsevanj. Se mi zdi, da se temu reče pneumonitis ali nekaj v tej smeri…. Zato sem tudi jaz papala nekaj časa Medrolčke, da se ne zabrazgotini. Štekaš? Nič posebnega, nič nevarnega! Zdej pa nehi s črvi!
Samo, da si zdrav! To je važno. In CT je to pokazal!
NA ZDRAVJE! ! !
Aja, moj UZ je tudi čista petka!
Ojla, me veseli, da sem ti pomagala. Drži se in se še kaj javi! Si lahko pomirjena…. si v zlatih rokcah naše dr. Južničeve in celotne ekipe oddelka za limfome (vse pomembne odločitve sprejemajo na konziliju in skupaj).
Javi, kako ti gre!
Pozdravček!
Ja, Brinca, itak, da lahko. Če ne prej, bom 5.3. na OI, ko bo tiskovka in dan odprtih vrat na OI (ob tednu boja proti raku). Da vidimo, kaj je novega na naši onko sceni. :)) Pa se lahko dobimo. Po 12. uri….
Salam iz h1!! Ej, pa ti si mi čudežno bitje, res sem ZDRAV in to so mi danes potrdili. Me kuj razganja od veselja, danes bom namest Berghausa kuj po lufti letel nazaj v totega nasega Mariboreja. Tisti infiltrati so me zadnjič kr namedli, ampak medrolček bo vse popedenal. JUHEJ, me kuj meče, tak sem happy!! Ej, za drug teden, če mi pade skijancija na Voglu v torek, pa vletim že dan prej, samo te bomo pa šli na deci al dva rujnega!!! Se še čujemo, pa mejte se vsi skupaj maksimalno!!!
Ciao, marči