Najdi forum

Danes bi praznoval 26 rojstni dan

Zlato moje!

Želim ti vse najboljše za tvoj rojstni dan. Upam, da tudi tam kjer si sedaj čutiš, da ves čas mislim nate in da se mi trga srce ker danes ne moreva biti skupaj. Po skoraj šestih mesecih še vedno ne morem verjeti, da te ni več in da te nikoli več ne bo.

Danes je pred menoj žalosten dan, toda v mojem srcu si vedno z menoj in čeprav te ni tu ob meni, bom danes v mislih praznovala steboj.

Še enkrat ti želim vse najboljše in ne pozabi da te ljubim in da boš za vedno živel v mojem srcu, mislih in duši…

Tvoja zvezdica

Hudo mi je s teboj.

Imaš kje na tem forumu kaj več napisanega o tvoji dragi osebi. Jaz bi prebrala. In tako lažje razumela. Hvala, baj

Hvala Nina. Ja nekaj malega imam napisano pod Zlato moje, nekje v novembru.

M*, prebrala sem tvojo zgodbico, zelo bolečo.

Povej mi, kako se držiš? Imaš ramo, da se nanjo nasloniš? Verjamem, da je hudo…

Mislim nate… baj

Draga M, tudi jaz socustvujem s teboj in mi je neizmerno hudo, ko to berem.. Upam, da si dobro in da imas kaksno osebo ob sebi, ki te tolazi. LP in srecno!

Draga M. Ko sem prebrala tvojo zgodbo, se mi je naježila koža in solze so napolnile moje oči.
Žal mi je, da se ti je to zgodilo. Žal mi je za vsakega, ki se mu kaj takega zgodi. In vendar se. Temu ne moremo kaj. Ko preberem ali slišim take zgodbe, kot je tvoja, pomislim na mojo mamo, ki je pri 32-ih postala vdova s tremi majhnimi otrici. Jaz sem imela šele 3,5 let…
Tudi jaz mislim nate, upam, da boš kmalu našla voljo in moč do življenja, ki je lepo. Le videti ga moramo v pravi luči. Verjamem, da boš tudi ti še srečna, čeprav bo on veno v tebi…
Srečno draga M.
Jana

Draga M!
Ko sem prebrala tvojo objavo,so se mi zarosile oči…vem da jih ni besed da bi zacelile tvojo rano in pozdravile bolečino,vedi pa,da je to usoda in tvoje poslanstvo, ki ga moraš speljati skozi…potem se bosta pa zopet srečala!
drži se,glavo pokonci in naprej po poti ki ti je dana!
ljubčka tes

Draga M!
Ko sem prebrala tvojo objavo,so se mi zarosile oči…vem da jih ni besed da bi zacelile tvojo rano in pozdravile bolečino,vedi pa,da je to usoda in tvoje poslanstvo, ki ga moraš speljati skozi…potem se bosta pa zopet srečala!
drži se,glavo pokonci in naprej po poti ki ti je dana!
ljubčka, tes

New Report

Close