Pozdravljeni,
Pred enim letom sem vam pisal o vsesplošnih bolečinah po trebuhu(od strahu tudi pretiraval) a do danes so se težave ves čas slabšale in sedaj je dejansko stanje tako, da večkrat čutim različne bolečine po prebavnem traktu a največkrat v dimeljski regiji in špikajoče bolečine, sem tudi nenehno napihnjen. Postalo je tako da ponavadi tudi prdnem s težavo, občutek je tak kot da mi zastajajo plini in se vse skupaj giblje zelo zelo počasi, najhuje je ko sem zaprt, ko se mi odpre imam pa potrebo tudi po 3x na dan in zmeraj prisotne bolecine ob odvajanju. Zadnje case imamvsako jutro zelo ogaben okus v ustih in opazam da imam manj slie ter je bolj gosta. Večkrat opažam da dobivam močan glavobol nek cluster oblike… Ker sem takrat naredil prevec panike in prwpogosto bil prizdravniku me sedaj ocitno ne jemljejo dovoljrwsno ker se sambojim da je moje zivljenje ogrozenoglede na toda ce me zapre imam bolecine po trebuhu takšne kot da semi črevo trga.. Nazadnje nisem bil na wcju 4 dni in zelosem zacel pazit da pijem pijem pijeminjem vlaknine, ko sem po4ih dneh to v mukah iztisniliz sebe je bil kot porod trdokot kamen a nekoliko vlazno vse skupaj. Sedaj v zadnjem casu opazam nek cuden obcutek v spodnjemdelu trebuha oz. v črevesu. Jaz sploh več ne morem normalno jesti obroki so za 3/4 manjši od normalnih za 31 letnika, obvezno tudi najmanj 3x na dan pijem čaj in sem v sfrahu samočakam kdaj me spet zapre, takrat opazim da me nenehno tišči na vodo tudi 5x v eni uri
Prosim za vase mnenje in upam na pomoč.
Hvala