DAKTARIN
SMO POGRUNTALI PRI PEDIATRINJI ZAKAJ TRAJA TAKO DOLGO NASE HRANJENJE PA ODBIJANJE HRANE, dete ima bele obloge v ustkih, dobili smo to kremico a danes sploh nas mihec ne pije skoraj nic, do zdaj je spil komaj 24o ml, kaj naj naredim..kremo namazem na dudo, mu pase jo drzi v ustkih a ko probam ob casu jest ne gre…komaj 30-50 ml poje..namesto 120-150
popolnima obupana eva
Draga obupana Eva,
če je imel Mihec bele obloge v ustih zaradi kvasovk, je to lahko zanj res neprijetno – ko sesa, ga strašno ščemi in mu je zato zoprno piti. In ko namažete z gelom Daktarin (upam, da ni krema, ta je samo za kožo in je zelo neprijetnega okusa), potrebuje sluznica vsaj 2 dni, da si opomore.
Torej bodite potrpežljivi. Če ga hranite po steklenički, mu ponudite mleko sobne temperature – toplo mleko ščemenje še poveča. In ne skrbite, če kakšen dan poje manj, zato ne bo shiral, kvečjemu bolj lačen bo postal in bo v naslednjih dneh vse nadoknadil.
Pozdrav,
hvala dr. cerar, je pediatrinja rekla da se jutri oglasimo ce ne bo bolje da gremo na pediatricno, jaz sem totalno napsihirana in zato je tudi to rekla. mihec je vceraj pojedel 500 mogoce mu bo tudi danes uspelo pojesti tolko ampak je na obroke, po 30 ml oziroma 60 ml vec decko ni sposoben, pojesti bi pa moral vsaj 650 ml…zahvaljujem se za odgovore in naklonjenost. sem preverila imava gel, ko ga namazem decko takoj zaspi. lep pozdrav zdravnici ki je res neznanska pomoc depresivnim mamicam.