dajem na glasovanje
no, gre za teraso pri stanovanjski hiši, obrnjeno na južno stran, tako da je ves dan sončna; zadaj je gozd … eden želi pokriti celo teraso, drugi samo polovico, tako da bi bil pod streho prostor za mizo …
@ajalina,
hrbtenico imava, vsak svojo, ravno v tem je problem, da oba vztrajava na svojem in to že več kot 10 let ;)) ravno zato sem dala na glasovanje!
Če je to hiša predvidevam, da je še kje dovolj prostora za en ležalnik, če bi se kateri od vaju želel posončit. Jaz bi pokrila celo teraso in to tako, da streha ni steklena in da se vse tri stranice dajo povsem odpreti. Sicer se zna zgodit, da se spodaj skuhate 🙂
Na ta način lahko to uporabljate praktično celo leto.
Feng Shui/fs analiza celotne hiše in oseb v njej, zelo natančno da odgovor tudi na tako kočljivo vprašanje, čigar prisotna energetska negativnost (primanjkljaj/preveč) vpliva na ubrane energije med partnerjema, kot tudi na harmonijo v hiši, upoštevajoč med drugimi dejavniki tudi smeri neba v katere “gleda” terasa.
Vabljeni v svet modrega načina življenja: http://med.over.net/forum5/list.php?167
mi smo imeli tendo, pa je ne priporočam, ker v dežju skoraj ne pomaga … po parih se letih kljub čiščenju umaže in sploh ni praktična, razen za sonce… leseno sedežno pa je tudi načel dež …
zimski vrt na polovici sončne terase iz katerega vodijo 2-krilna vrata na odprti del terase … kaj češ lepšega 🙂 celo zimo se martinčkaš … poleti pa imaš senco.