DA LAHKO SI POMAGAMO
Pozdravljene
Tudi sama sem po porodu padla in podlegla tej nadlogi – depresiji, utrujenost, strah, tesnoba in vse kar je povezano s tem.
Rešila me je soseda, ki me je prosila, če lahko prisostvujem neki predstavitvi z nekimi zdravili, še sama ni vedela kaj bodo predstavljali pri njej doma, ker je bila vztrajna in me prepričala sem se udeležila te predstavitve in povem vam, da mi ni žal. Spoznala sem izdelke firme JUST in našla zase ustrezno (to vem dedaj) eterično olje – AKTIVATOR ZA SPROSTITEV (mešanica eteričnih olj), in kopel iz KAMILICE (mešanica več vrst). Ta dva izdelka sem začela uporabljati in vam povem, da se ne počutim več tako utesnjeno, strah popušča, tesnobe ni več, imam več elana za delo, zanimanje za okolje, svoje bližnje….
Počutim se kot prerojena in to opaža tudi moj mož, ki je bil sicer vedno nasprotnik takih nakupov in ni verjel v take rezultate.
Morda pa sem imela blažjo obliko, bio pa je hudo.
Vredno je poskusiti.-
Hvala, za idejo. Velikokrat nam pomagajo različne stvari pri sproščanju, še posebej tiste v katere verjamemo. Dobro zate, da si se pustila povabiti in da ti te kapljice pomagale, pomembno se je odzivat na pobude iz okolja, ker nas lahko utrujenost, strah in tesnoba kar potegnejo vase. Skoncentriramo se na skrb za otroka in pozabimo nase, zato pogumno z različnimi dejavnostmi, ki povečajo stik s sabo, to je lahko meditacija, rekreacija, komunikacija, kreacija ipd.
Nadaljuj torej z zadevami, ki te vzpodbujajo, vključuj se v različne aktivnosti, omisli si čas samo zase in uživaj z otrokom in partnerjem oz. možem. Podeli odgovornost za nego otroka tudi drugim okoli sebe in si dobro zapomni, kaj te je potegnilo iz stiske, ko je bilo hudo. Združuj se z drugimi mamicami in se podpirajete med seboj.