Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Da bo bolje in dlje stal…

Da bo bolje in dlje stal…

Fantje, punce, eno vprasanje in res lepo prosim za kaksen resen odgovor: je ze kdo od vas ali punce, vas partner, uporabil gel oz. kremo, ki podaljsuje moskemu erekcijo? Kaksni so bili obcutki in predvsem, ali je delovalo? Moj fant ima take probleme in sva se ze pogovarjala, da bi poizkusila se s tem. Torej, kaksne so vase izkusnje?
Hvala!!!

Medicinsko bi to bilo možno – no ne zdaj, da bo stal enkrat dlje kot sicer, mogoče pa kako minuto več.
Zakaj – lahko da ta krema povzroči večjo prekrvavitev, in s tem večjo občutljivost na dotik…
Sicer pa nimam izkušenj s tem, sory.
LP Esy

Hm, jaz bi rekel kvecjemu obratno. Sej to je vse vglavi. Mozgani dajo signal tisti vezivno-misicni prepreki, da spusti kri v kavernozne sinuse penisa. Torej je vse v glavi. Kaksen ucinek ma pa ta krema ne vem. Poznam pa one obrocke, t.i. cock ring…nisem sprobal, samo verjamem, da delujejo. Probajta s tem mogoce?

lp muteman

Tvoj fant ima (zelo) verjetno probleme v glavi, ne pa v glavici. kar pa ne pomeni, da je karkoli narobe z njim, le preko teh preprek se je treba nekako prebiti. Verjemi mi, da pri odnosu ne more biti sproščen, če pa se vsakič sproti s strahom sprašuje, kako bo šlo, kakšna bo tokrat katastrofa ipd.

Pomaga pogovarjanje, nežnosti brez občutka obveznosti, da pride do spolnega odnosa, morda to, da ga ti zgolj zadovoljiš,… Če pa vse to ne pomaga, pa bi verjetno bil dobrodošel pogovor s kakšnim strokovnjakom s tega področja, verjemi, mi, da jih tudi v Sloveniji imamo in da so dobri ter da znajo pomagati. Svojemu osebnemu zdravniku naj pove za težavice, pa ga bo napotil na pravi naslov.

A tudi v penisu mamo kotne funkcije. Tega pa nisem vedel…

A sta probala z obročkom za povečanje erekcije?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close