Najdi forum

Prvo lepo pozdravljeni !Hvala, sem prebrala knjigo, ki ste mi jo priporočale. Res se malo zamisliš, ko vse skupaj prebereš. Hudo mi je, za mojim Vidkom, ampak sedaj komaj čakam, da grem na pregled v LJ, kjer naj bi mi odstranili miome, ki naj bi bili vzrok, mojega prezgodnjega poroda. Čeprav mi je soseda rekla, da naj ta drugi otrok, ki ga načrtujem, naj ne bo nadomestek za mojga Vidka. Samo odgovorila sem ji: imam dva otroka, eno hči, ki je pri meni in enega sina, ki je pri angelčkih in nas čuva.
Toda, po pravici povedano, me je kar malo strah, kako bo potekalo naprej.Čeprav, v bistvu sem se zanimala pri več doktorjih in izvedela za več mnenj, kako v mojem primeru. Vsi so mi pozitivno odgovarjali, da naj ne bi bilo ovir, za ponovno nosečnost, toda zmeraj je dvom…
Govorim si, da moram pozitivno misliti naprej.
Čeprav sedaj bi morala biti doma, sem kljub temu šla v službo (imam takšno možnost) vsaj za uro ali dve, da nekako pozabim na vse skupaj in mislim na druge stvari. Ampak večeri so najhujši, toda tudi to upam, bom kmalu prebrodila. Tako drage mamice in tudi očkoti, samo pozitivno moramo misliti naprej in vsi skupaj si držati pesti, da bo boljše. Saj za dežjem zmeraj posije sonce.
lp D

Bi pa prosila, če ima katera od mamic kakšne izkušnje z miomi in kako je potekalo zdravljenje.

draga D.,
dvome imamo res vedno. zdi se mi, da nas tu narava ni čisto v redu naredila….moramo biti močni in čim bolj verjeti!
želim ti čim manj dvomov in da se ti bo vse lepo izteklo.
držim pesti!!! upam, da te bom kmalu srečala na sprehodu z tvojim tretjim otročkom….

SREČNO!

New Report

Close