Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost cyclo proginova

cyclo proginova

Lepo prosim za pomoč.
Danes mi je moja G. predpisala Cycla Proginova za 3 mesece, da se mi poveča količina maternične sluznice.
Ob vseh ostalih info in vprašanjih pa sem jo pozabila vprašati kdaj jih začnem jemati. nikoli jih še nisem imela, tako da se mi sanja ne kako jih jemljem, omenila je le, da tako kot kontracepcijske (pa je že 10 let od kar sem jih imela in se tudi tega ne spomnim).

Torej lepo prosim, če mi lahko napišete kdaj jih začnem jemati, danes sem sedmi dan po menstruaciji (od prvega dne M), jih lahko zdaj začnem ali čakam do naslednje M?
kako je s spolnimi odnosi v tem času, moram paziti, da slučajno ne bi prišlo do zanositve v času jemanja tablet (čeprav jih ravno s tem namenom imam) ali lahko veselo delava in upava na pomoč teh tablet?

Zdravo,

meni so jih predpisali, ker po prenehanju KT nisem dobila menstruacije, tako da sem jih začela jemati neodvisno od ciklusa. Načeloma pa naj bi se začelo 5. dan in sicer z belimi tabletkami.

Če ob terapiji zanosiš, pa naj ne bi bilo problematično…
srečno
ilona

Pozdravljeni,
lepo bi prosila, če mi lahko kdo odgovori na naslednje vprašanje.
Imam PCO in zato imam tudi tabletke Cyclo proginova. S fantom sva se odločila, da bova začela delati na otročku.
Zato me samo zanima, če zanosim med tabletki Cyclo proginova ali vseeno dobim menstruacijo ali ne, tako, kot če jih nebi jedla.
Zelo bi bila hvaležna za vsak odgovor.
Hvala in lep pozdravček vsem,
by by

New Report

Close