LP, miki
Miki in podobni,
Vi ste vsi ‘bolani’ v glavi. To kaj vi jeste in ste skoraj diplomirali iz farmacije, da bi ‘normalno’ izgledali, normalni miški doseže z malo treninga in zdravega načina življenja. Čemu služijo extremne mišice, komu se to sploh dopade, pedrom mogoče. Pa toliko truda za njihovo vzdrževanje. Zginejo pa po prvi bolezni , poškodbi ali nezmožnosti za redni trening.
Vsi tisti, ki se zanašate na svoj mišičasti videz očitno nimate nič drugega za ponuditi ženski. Ženske se ne osvaja z nadpovprečnimi mišicami. Če jih ne potrebuješ za tekmovanje ali opravljanje teškega dela potem jih sploh ne potrebuješ. Dovolj je normalna športna postava, lep nasmeh in prijazna beseda.
Želim vam veliko užitka pri gledanju v okledalo. Verjetno ste jih že veliko “porabili” od gledanja in občudovanja svoje mišičaste postave.
lp
Kolesar lahko ti povem da si totalno sfalil. Sploh me ne poznaš, kak lahko pol obsojaš? Ja z veseljem bi šel študirat farmacijo, moja velika želja, žal neizvedljiva. Pa kaj pol, se s tem ukvarjam zgolj rekreativno. Tega ne delam zarad žensk ampak ZARADI SEBE, A TI JE JASNO?! Ne padam na take ženske ki vidijo v tebi samo robota! Nimaš blage veze kaj govoriš zato rajši bodi tiho. Če sklepaš to po sebi pol pa je res žalostno. Predlagam ti da greš študirat psihologijo pol boš mogoče malo boljše razumel ljudi okrog sebe. Pa nehaj že gonit ta pecikl, ženske tud ne padajo na suhce! Pa brez zamere, upam da vidiš da govoriš bedarije!
LP, miki
Svetujem ti, da se glede prsi preveč ne sekiraš(koliko pa imaš velike-številka?)
Veš kaj, jaz pa sem si želela velike prsi in me je to tako mučilo, da sem šla na operacijo. Od takrat imam s tem same probleme, to traja že nekaj let, operacije sem morala večkrat ponavljati, porabila ogromno denarja, časa, bolečin, rezultati pa so porazni. Tako, da ti operacije ne svetujem, jaz bi takoj zamenjala s tabo, ker še vedno nimam prav velikih prsi.