O,oo pa.
Za radijatorčke na trebuščku če bi jemala fat burnerje -se PRAVI DA HUJŠA in garantiram če je čisto normalno hrano in aminokisline BO RADIATORČKE SIGURNO IMELA!
Taja mislim da preveč kompliciraš saj ne govorimo o celem telesu in o nekih rezultatih v fitnesu apak zgolj o hujšanju in trebušnjakih!
60 % je prehrana pomenbna v bodybuildingu in še to je 40 % le te sestavljeno iz PREPARATOV.
lp matej
Iz preparatov v primeru da ne dobiš z drugo hrano dovolj beljakovin. Res pa je da se ta kemija hitreje absorbira. Jaz sem nardil eno kuro z normalno hrano brez vseh dodatkov in glej to:
– 2kg skute na dan
– 2 x 185g tune
– 10 do 15 jajc
– dva kuhana piščančja prsa
– liter pa pol mleka 0.5%
OH sem držal na cca. 150g kar niti ni tak malo za dieto ampak rezultati so bli ob EC fenomenalni! Brez vsakih dodatkov!
LP, miki
Dragi Matej!
1. – če bi fat burnerji (konkretno govorim za EC, saj je edini zares učinkovit)delovali ob normalni prehrani, ne vem, zakaj vsi dajejo poudarek nizkohidratnim dietam na kuri. Kar se pa tiče ostalih (legalnih) “Fat burnerjev” pa je vprašanje, koliko SPLOH delujejo, kaj šele ob normalni prehrani, ki vsebuje povprečno kar velik delež OH (sicer pa je vprašanje, kaj je za špagetarko normalna prehrana).
2. – če govorimo o hujšanju in trebušnjakih, hkrati govorimo o celem telesu, saj se maščoba kuri po celem telesu in ne samo na enem mestu. Če hočeš shujšati v trebuh, ti bo to uspelo s primerno dieto in aerobno vadbo (in ne z vajami za trebušne mišice), maščobo pa boš izgoreval povsod in ne samo v področju trebuha. Se morda motim?
Sicer pa ničesar ne trdim, ampak zgolj debatiram, zato bom vesela vsakega tvojega strokovnega nasveta. LP
Halo!
No saj to ti skušam dopovedat, če jemlje fatb…. itak hujša a ne in prilagaja hrano -če se bo “basala” lahko je od preparatov kar hoče pa ne bo šla skupaj. Če pa bo jedla normalno ji bo to uspelo! Nočem se spustiti v detajle saj pol lahko cel dan pišem!nizkohidratne diete ZDEJ NE VEM po občutku se ne ukvarja glih profesionalno in zato tud ne govorimo o radiatorjih iz reklame. Ker za take radiatorje – ojej bi bilo pa zelo veliko za narest!!!
Sigurno za neke dobre rezultate bi gospodična morala trenirati kar nekaj časa, potem se držat vsaj priblizno (oz. pazit na prehrano). Vse je odvisno od telesa! Največ pa kaj ona hoče!!
PREPROST MOJ RECEPT
1 Prehrana, veliko sadja, ne mastno, redno…
2 Tabletka L-carnitin pred treningom -za hujšat
3 Pravilen trening povdarek na trebuh
4 Po treningu eno merico sojinih proteinov ali pred treningom tablete BCAA
– za malo mišične mase predvsem oblikovanje mišic!
5 Pa ne pozabit veliko tekočine spiti posebej med treningom
OBČUTEK PA IMAM DA JE TO ŽE NAŠA TEMA IN NE OD ŠPAGETKE 🙂
lp matej