Hello!
Stara sem 22 let in imam kar velike prsi,za katere se bojim da bodo z leti pristale poleg popka.Ker sem malo močnejše postave,sem se odločila da grem na fitnes in aerobiko.Na aerobiki me blazno moti,ker mi prsa opletajo na vse konce in zelo težko tečem ker mi je nerodno.Sedaj pa ko hodim na fitnes,sem opazila da so se mi učvrstile,da so bolj trdne,stojijo pokonci…Zanima me če je možno da bi se mi s fitnesom zmanjšale ker je to moja želja.Naj omenim da dvigujem uteži saj je baje to najboljši način vadbe za prsa.Bom videla ali bodo bolj čvrste tudi lepše če pa ne,pa mi preostane samo še plastična operacija,kar pa nočem.Torej-je možno s fitnesom zmanjšati prsi???
HELP ME!!!
Zej mi neki trener priporoča fat burnerje ki pokurijo maščobo-upam da tud prsa zmanjšajo.Sej mi bo marsikatera fovš,sam če maš mejhne še zmer lohk neki uporabš da maš večje-wonderbra pa razni geli pa podloženi modrci pa push-up scena.Kaj pa narediš če so prevelike?Ne moreš nič!Nosiš jih okol in si tarča poželjivih pogledov moških.Ne,ni fletno,ker nikoli ne veš ali te ima fant zares rad ali te hoče samo pretipat…
Glede fat burnerjev – ne vem, katere imaš v mislih, ampak mislim, da razen efedrina + caffeina ne boj kaj ekstra uspehov. Poleg tega pa je problem pri velikih prsih, da se v primeru hujšanja ne zmanjšajo v celoti, ampak samo uplahnejo, kar pa da videz povešenosti. Sicer imam prsi ravno prav velike, ampak stranski efekt (sicer nezaželjen) hujšanja z efedrinom + caffeinom je bil tudi zmanjšanje prsi. Ampak, kot sem že napisala, prsi so postale le bolj mlahave. Ko sem pridobila nekaj kg nazaj, so dobile spet prvotno obliko 🙂 Kar pa se tiče profesionalnih bilderk, pa ostanejo brez prsi v največji meri zaradi steroidov, ne pa zaradi bildanja. Tako da si lahko brez bojazni.
Mislim da s fat burnerji se tud da marsikaj dosežt.Moj namen je da najprej shujšam,utrdim prsa,potem pa pričnem z buildanjem in če ne bo rezultatov,sem pripravljena jemati steroide,ampak ne preveč ker une babe so nagravžne.Že sedaj dvigujem uteži in mišice na nogah in rokah so kar precej vidne,ne vem pa kaj naj naredim da bodo vidne tudi na trebuščku.
Čaki,zej smo pa čist temo zamenal…
Halo!
Kar neki cajta sem že v teh vodah in mislim da smo že
preveč zakompliciral, te zadeve! Fat burnerji, pa steroidi itd…
Na kratko za zmanjšanje telesne teže lahko uporabljaš fat burnerje, kateri ti pa ne bodo dali radiatorčkov na trebuščku, malo že samo je to časovno kar precej. In seveda če boš hujšala ti bodo tud prsa uplahnila kot pravi taja, upam pa da ti ne bodo visela! Za mišice na trebuščku si boš mogla pomagat z malo proteini ali aminokislinami. Ekstrem so pa steroidi saj ženske dozirajo testeseron moški hormon, to ti pa pusti posledice, lahko nič lahko boš imela malo manjša prsa boš imela pa en meter čez rame, pa kosmate roke in noge, glas se ti bo spremenil…govorim o večjih količinah.
POVZETEK: Treniraj, lahko tudi kakšno športno prehrano jemlješ razen steroidov, za tvoje prsa pa najdi ene močne moške roke da ti nudijo masažo kar pomeni prekrvavitev… in tako bodo postale tudi trše! :))
lp matej