Najdi forum

Cvrsta stegna,trda ritka

Pozdravljen,Goran

stara sem 18 let in sem visoka 177 cm,imam pa okoli 62-63 kg.Moje mere so skoraj idealne,razen manjsih odstopanj,predvsem okoli bokov – medtem ko okoli pasu takih problemov nimam (imam bolj tanek pas) in sm tip postave hruskica:)
Prosila bi te,ce mi lahko na kratko sestavis vaje,ki bi jih lahko kombinirala z orbitrekom in bi jih lahko delala vsak dan (in da bi bil rezultat po nekaj casa zagotovo viden).

Telovadim pogosto,vcasih po cele tedne skupaj,drugic za to ne najdem casa.Moja telovadba traja priblizno 35 minut in sestoji iz: 25 minut orbitreka (zelo aktivno) in ostale minute porabim za vaje za noge na tleh.Resda je po tem treningu koza zelo napeta in imam kar u redu obcutek bi rada nekaj novega,s katerim bi se dalo se hitreje okrepcati stegna.Nocem samo dobiti trde misice na noge,pac pa zelim zgubiti tudi nekaj cm okoli.Kako naj dosezem oboje?
Moj problem so predvsem stegna in ritka (vsaj meni se zdi),saj bi rada imela cvrsta stegna in trdo ritko.

A mi lahko napises kaksen kratek program,pri katerem bi priblizno v najkrajsem casu lahko okrepcala problematicne dele?
-A moram telovaditi vsak dan ali vsak drugi dan? Kako je bolj uspesno?
-Kako naj najbolj intenzivno telovadbo kombiniram z orbitrekom?
-Koliko casa naj traja trening?
-Cesa med tem treningom ne smem jesti? ( ze drugace ne jem mesa in sladkarij,razen testenine imam zelo rada,dnevno imam 5 obrokov in to manjsih,nobeden od njih ne vsebuje cvrtja,itd…)
-Koliko vode moram med tem popiti?
-V kolikem casu bodo vidni rezultati?
Dnevno tudi veliko prehodim in sem vsestransko aktivna tudi cez dan.A imas mogoce kako ne prehudo dieto,ki bi jo lahko kombinirala s telovadbo in bi dobila zeljen rezultat ?
Vsakic v novem letu poskrbim za kaj novega,se cesa novega lotim,naredim…In tudi tokrat bi rada izpopolnila svojo postavco in potem sla brez skrbi na morje:)
Aja pa se nekaj,planirala sem,da bi si postavo dokoncno utrdila nekje do Maja…Je to mozno?

Upam,da ni prevec vprasanj in da mi bos kmalu odgovoril.Tvoji odgovori so super in vedno jih rada preberem.
Lepo te pozdravlja,
MUCA*

Muca,

Glede prehrane že sedaj očitno dobro delaš, če ješ 5xdnevno manjše obroke, pa še paziš na kvaliteto obroka.

Trening za noge in zadnjico imaš pa z natančnim opisom in mojimi slikami predstavljen na http://www.mojTrener.com v rubriki Objavljeni članki. Ne vem če si ta trening že delala… zahtevnost treningov se iz tedna v teden stopnjuje, zato odvisno od tvoje telesne pripravljenosti… lahko začneš tudi z blj zahtevnim tednom treninga.

tudi o vnosu vode v telo sem napisal članek, ki je na moji spletni strani. Naslov članka je Hidracija.

Če ješ kot si povedala kakšne posebne diete ne potrebuješ, povečaj čas aerobne vadbe na orbitreku, sobnem kolesu… ali čem podobnem… Sploh ti ni treba kaj preveč spreminjati pri hrani, potrudi se le, da bodo tvoji treningi čimbolj intenzivni, in sčasoma tudi daljši…

Kvaliteta tvojih treningov, bo določala tudi kvaliteto tvojih rezultatov… pomembno je, da čimbolj striktno in intenzivno (torej počasi) izvajaš vsako ponovitev posebej, tako lahko najhitreje prideš do rezultatov.

LP,
Goran

Krema Yohcaftir ? krema, ki omogoča lokalno izgubo maščobe. Baje dela čudeže tud na nogah, stegnih, bokih (kjer jo boš pač uporabljala). Jaz sem jo na trebuhu-toplo priporočam.Ne bom zdej tuki dolgovezu, če te zanima mi pošlji mail, glavno pri tej kremi je to, da jo prav uporabljaš. Pa ne misli, da ti jo hocem tuki prodat, ker se s tem sploh ne ukvarjam.

LP

VINCE-kje pa se lahko kupi to kremo in kako se jo uporablja, pa še približna cena me zanima?Hvala

New Report

Close