CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
Hvala za res hiter odziv 🙂
Vode v bobnu ni bilo, samo perilo je bilo slabo ožeto. Zdaj pa se stroj sploh ne zažene in začnejo utripati te lučke (štirikrat, premor, štirikrat, premor …). Klicala sem na Gorenje in ne morejo nič reči, samo serviserja lahko naročim …
Če je šel motor – koliko potem stane nov? In menjava ščetk? Hvala!
Lp,
n.
pozdravljeni,
imam whirpoolov pol leta star stroj iz Nemčije, za 10kg, ce se ne motim je wab 1000sw, in je danes nehal delati med pranjem perila, in so začele utripati lučke ter je zasvetila lupka kjer piše wasserstop..ne vem kaj bi morala storiti,ker se ga ne da niti ugasniti,niti narediti na kakšen drug program da začne na novo prat.pogledala sem filtre pri ceveh a so čisti,tudi spodaj v filtru sem spustila nekaj vode ven, a se čuje samo šumenje v stroju,kot da nekaj trokira,ampak da ne more nič naredit..na ekranu izpisuje tudi črko F in A ali R, ne vidi se točno. mogoče veste kaj bi to bilo?je mogoče da je črpalka??
lep pozdrav in že vnaprej hvala za odgovor!
ingrid
Predvidevam da ima stroj garancijo!
Če je zamašena črpalka-sifon(se pravi da je vzrok -okvare- tujek),..potem to ni stvar garancije!!!
Seveda lahko pokličete kakega lokalca!
Koliko dnarja?
Včas so rekl(če je v stroju 5sit-5jurjev)
Računaj na ene 40,00eur!
Spet odvisno kolk je treba stroj pregledat-odpret!
Bodite pozorni pri formalnem odpiranju, da ga preveč ne pocahnate za radi garancije!
racuna oz garancije nimamo,tako da to tako ne pride v postev.
smo sedaj spihali cev in pretok vode bi mogel biti,tako da crpalka edino ce je nehala delat zaradi cesa drugega,ker tujka ni notri.
javlja pa napako crke F,kar ne vem kaj bi pomenilo..in stroj se kar brni,tudi ce ga ugasnem.da preneha,ga moram potegniti iz elektrike.
je mozna se kaksna druga napaka?
lpi
Koliko pa je star stroj? Ima plastično kad? Ste mogoče pogledali če je vse vredu z nosilci motoja? Poznam stoje firme ELIN ki so imeli plastično kad tako kot vsi stroji danes, imeli pa so slabo zasnovane čepe na katerih je bil nasajen motor. In so se kaj kmalu pri rednih obremenitvah polomili in zaradti tega je padal jermen dol.
LP
Pozdravljeni,
mene pa zanima vaše mnenje glede pralnih strojev BEKO. V mislih imam nakup modela STROJ .Glede na trajanje garancije mislim, da je razmislek za nakup smiselen, ne vem pa nič o tej znamki in kvaliteti njihovih izdelkov. Prosil bi za vša mnenje in morebitne izkušnje.
Najlepša hvala in še veliko koristnih nasvwetov želim.
Lp Matjaž