Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

Hvala za res hiter odziv 🙂
Vode v bobnu ni bilo, samo perilo je bilo slabo ožeto. Zdaj pa se stroj sploh ne zažene in začnejo utripati te lučke (štirikrat, premor, štirikrat, premor …). Klicala sem na Gorenje in ne morejo nič reči, samo serviserja lahko naročim …
Če je šel motor – koliko potem stane nov? In menjava ščetk? Hvala!

Lp,
n.

Motor je cca 100 eur+ delo+…(do 180 eur)
Ščetke cca 25+delo+…(+60,+ 90eur)
Pregled stroja 40,00 eur,ki se ga ob popravilu ne plača!!!

pozdravljeni,

imam whirpoolov pol leta star stroj iz Nemčije, za 10kg, ce se ne motim je wab 1000sw, in je danes nehal delati med pranjem perila, in so začele utripati lučke ter je zasvetila lupka kjer piše wasserstop..ne vem kaj bi morala storiti,ker se ga ne da niti ugasniti,niti narediti na kakšen drug program da začne na novo prat.pogledala sem filtre pri ceveh a so čisti,tudi spodaj v filtru sem spustila nekaj vode ven, a se čuje samo šumenje v stroju,kot da nekaj trokira,ampak da ne more nič naredit..na ekranu izpisuje tudi črko F in A ali R, ne vidi se točno. mogoče veste kaj bi to bilo?je mogoče da je črpalka??

lep pozdrav in že vnaprej hvala za odgovor!

ingrid

Zamašena črpalka.

najlepša hvala za odgovor.
a to moram klicat prav whirpool servis da to popravijo?ali kakrsn koli servi za pralne stroje?in koliko priblizno vse skupaj stane,samo da malo vem?
lpi

Predvidevam da ima stroj garancijo!
Če je zamašena črpalka-sifon(se pravi da je vzrok -okvare- tujek),..potem to ni stvar garancije!!!
Seveda lahko pokličete kakega lokalca!
Koliko dnarja?
Včas so rekl(če je v stroju 5sit-5jurjev)
Računaj na ene 40,00eur!
Spet odvisno kolk je treba stroj pregledat-odpret!
Bodite pozorni pri formalnem odpiranju, da ga preveč ne pocahnate za radi garancije!

racuna oz garancije nimamo,tako da to tako ne pride v postev.
smo sedaj spihali cev in pretok vode bi mogel biti,tako da crpalka edino ce je nehala delat zaradi cesa drugega,ker tujka ni notri.
javlja pa napako crke F,kar ne vem kaj bi pomenilo..in stroj se kar brni,tudi ce ga ugasnem.da preneha,ga moram potegniti iz elektrike.
je mozna se kaksna druga napaka?

lpi

Ja pa boben se obrne, če ga zasukate z roko?

ja,z lahkoto se ga zasuče…

Kaj pa vem, kaj mu je?
Servis-garancija!!!

pozdravljeni cveto mene zanima zakaj mi meče jermen dol to samo pri centrifugi pa prosim za čim hitrejši odgovor najlepša hvala za odgovor l.p. dane

Mogoče je preohlapen?
A ma boben kaj lufta?
Je stroj glasen?
Znamka stroja?

jermen ni ohlapen saj ga komaj gor dobim,ne boben tudi nima lufta pa tudi glasen ni znamka stroja pa je previling

Koliko pa je star stroj? Ima plastično kad? Ste mogoče pogledali če je vse vredu z nosilci motoja? Poznam stoje firme ELIN ki so imeli plastično kad tako kot vsi stroji danes, imeli pa so slabo zasnovane čepe na katerih je bil nasajen motor. In so se kaj kmalu pri rednih obremenitvah polomili in zaradti tega je padal jermen dol.

LP

Pozdravljeni,
mene pa zanima vaše mnenje glede pralnih strojev BEKO. V mislih imam nakup modela STROJ .Glede na trajanje garancije mislim, da je razmislek za nakup smiselen, ne vem pa nič o tej znamki in kvaliteti njihovih izdelkov. Prosil bi za vša mnenje in morebitne izkušnje.
Najlepša hvala in še veliko koristnih nasvwetov želim.
Lp Matjaž

Priporočam!
Dober stroj! Nemški Grundig oz.sestavljen je pdb kot Bosch. Vendar je narejen v Turčiji!
Naj ima pet let garancije!

oooo…hvala za hiter odgovor, torej razmišljam v parvo smer.Hvala še enkrat
Lp Matjaž

dober večer

v pralni stroj gorenje wa 906 x doteka premalo vode v predalček(tam kamor daš prašek)
cev je v redu, dotok vode tudi-kaj bi lahko bilo?

LP&hvala vnaprej za odgovor

Zamašen vhodni filter na el.mag. ventilu!
Ali pa zamašena mrežica na na začetku cevi!
Mogoče je celo pipa premalo odprta!

Pozdravljeni,

Imamo pralni stroj Gorenje WA61121, ki med centrifugiranjem zelo trese. Pod strojem sem opazil sledi peska? Ali ima ta stroj poleg dveh betonskih uteži še kakšno iz peska? Kje?

Hvala za odgovor

New Report

Close