Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

Pozdrav,
Pralbi stroj Beko se med pranjem sam ustavi in utripa lučka. Tako je potrebno stisniti spet start, da pere dalje. Med ciklkm pranja je treba to ponoviti kar nekaj krat. Kaj bi lahko biko narobe?

beko pet let garancija?
ja lahko da ne izvrze vod pa se ustavi

Pozdravljeni,

imamo pralni stroj Bosch star cca 10let. Težava je pri pranju na 90°:po prvem pranju izpusti vodo, nato se ustavi.
Tezava se samo pojavi pri polnem stroju.Ce na istem programu vklopimo prazen stroj se bo ta izvedel do konca.

Pri drugih programih ni tezav.

Hvala in lep pozdrav

motor urihtat pa bo.(40-80)

Hvala za odgovor. Še eno vprašanje: kaj ste imeli v mislih pod 40-80?

Lp

eur

Mogoče preslab dotok vode zaradi zamašene mrežice na cevi od vode ali kaj podobnega? Pa filter preverit (ne vem, kje ga ima Beko, nekje spodaj pač).

Še jaz prosim za nasvet, če lahko sam kaj postorim, preden pokličem serviserja.

Zadnje čase nam iz pralnega stroja ob centrifugiranju redno priteče pena iz predalčka za pralno sredstvo. Vem, da bi bil razlog lahko v preveliki količini pralnega sredstva, a to verjetno ne bo držalo, saj peremo več ali manj na enak način z enakim praškom, pa prej 10 let ni bilo nobenih težav.

Že vnaprej hvala za pomoč.

Pralni stroj gorenje W8424 prima preveč vode al gdo ve za kaj gre

počena cev hidrostat
po vsej verjetnosti je stroj se v garanciji

Ker je bil filter ok, je mož šel še isti dan, ko sem tukaj spraševala, preverit mrežico in je bila zamašena, tako da je bilo to krivo 🙂 v vednost vsem ostalim, če se vam podobno zgodi 🙂

18.12 sem prijavila napako na pomivalnem stroju. Do danes še, kljub večkratnemu klicanju in obljubljanju, serviserja ni bilo.

Imam sploh kakšne možnosti oz pravice?
Najraje bi, da se tega stroja lozam in si kupim drugega – seveda drugo znamko.

Ima kdo kakšen uporaben nasvet prosim!?

Hvala!

malo več podatkov…kaj dela ko ne dela,znamka,starost? in pa seveda kateri servis? location?
lp,A

Gospod Cveto, prosil bi za pomoč, info…
14 dni po preteku garancijskega roka je kapituliral pralni stroj Gorenje w7543L . Med delovanjem je vrglo ven avtomatsko varovalko (mislim da je bila centrifuga ) …ko sem prišel v kopalnico, je malo smrdelo po zasmojenem, na pralnem stroju pa so utripale vse luči…
Kaj bi bila lahko okvara in okvirni strošek ?

jutro
a je kaj počilo?(vhodni filter(kondenzator))(25)
lahko motor?(115)
grelec?(15)
stroj treba odpret in poiskat napako(lokalni eletričist z ohm metrom)

Uf,da bi prav slišali pok , ga nismo …..samo lučke in vonj po zasmojenem…
Hvala za odgovor, imate mogoče kakšen kontakt mojstra iz okolice Kamnika, Domžal ?

iz kamnika morda roman b. ki ima servis za orodje.(vsaj pomeril bi lahko), ali pa če on pozna koga da uleti.

Lučke 2 x utripnejo in ugasnejo itd….je to mogoče razumeti kot error 2 , kar naj bi bilo napaka ključavnice na vratih ? Kako zadevo stestirati , verjetno z multimetrom?

zamenjat kljucavnico

Hvala Cveto…
Danes sem sestavil nazaj staro kontrolno ploščo in očistil kontakte na ključavnici….stroj sem prižgal in po cca 1 minutnem utripanju lučk, se je postavil v normalno stanje.
Nato sem poizkusno startal stroj, pa je 2,3k obrnilo boben, načrpalo cca 10 cm vode in začelo boben cukati par cm levo in desno in nato spet vrglo varovalko ven. Jermen je ok, sem vzel ven motor, krtače tudi zagledata ok.
Ima kdo kontakt mojstra na relaciji Kamnik- Ljubljana, ki bi lahko preveril/premeril motor ?
Tip je U25502P33, 1400 rpm ..
Kakšna je cena novega ?

New Report

Close