CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
Pozdravljeni!
Na Gorenje WA 62101 žmigajo lučke po pranju, 6x. Menda je grelec za zamenjati. Sem kupil novega in se je zataknilo pri odstranitvi starega. Zadeva noče ven!
Ali je kakšen trik, kako ga potegniti ven? Ima morda celo kepo kamna noter ali kaj? Tolk sem ga ven dobil, potem pa najbrž tisti čeveljček prime?
[attachment=0]IMAG0503.jpg[/attachment]
Hvala!
Zdaj sem na pavzi po 2 urah mučenja… V kolikor mi ga med tem uspe odstraniti, s čim naj namažem novo dihtngo? Je silikonska mast za o-ringe ustrezna?
Zdravo!
Hvala za odgovor. Sem nazaj našraufal tisto matico, pa not porinu pa probal spet vn, ampak guma ne gre ven tut 1 mm iz ohišja. Z izvijači pa glih ne upam drkat med gumo in ležiščem, da ne bo pol puščalo. Kako pa ste mislil to z dvemi izvijači?
Pa je to običajno, da gre tako težko ven? Se ima kje kaj zataknit, razen tiste stiskalne ploščice za gumo? Se bojim da bom vse skp odlomil, k pajsam ko junc že, zdaj ko sem že tečen.
Kolk mi gre to najetra, zmeraj ko se lotim nekaj za 6 minut dela se pol jeb*m 4 ure, da zadevo narazn spravm…
Hvala za odgovor. Ni šlo in ni šlo. Pol sem se pa razjezu in šel v garažo po fleksarco. Odpilil štrclje od grelca, odstranil kovinsko rozeto in vse skupaj porinil not, potegnil postrani ven gumo in nato s pinceto še ostanek grelca. Pfej!
Moja prijateljica fleksarca:
[attachment=1]IMAG0511.jpg[/attachment]
Tole je pa not ostalo:
[attachment=1]IMAG0511.jpg[/attachment]
Lepo sem rob ščikal, upam da bo voda držala. Sem dal eno rundo na 95, da vidm kaj bo.
No, rešiti moram še en drug problem, ki sem ga opažal že prej, pa bi blo fajn kaj zrihtat preden bo prepozno. Nekaj zaškrta, ko začne obrečet boben. Prilagam video:
Kaj je ta zvok? Hvala!
Sem novi uporabnik in imam vprašanje v zvezi pralnega stroja Gorenje WA 63141. Namreč pri jemanju vode mi natoči dovolj vode v boben, čeprav dam na program za dodaten nivo vode oziroma povečano polnjenje. Za belo perilo je to 76 litrov. Očistil sem mrežico na dovodu iz pipe, pregledal šobe v dovodu vode kjer se daje pralni prašek in žal ni nič bolje. Ali ima pralni stroj kakšen senzor za določanje nivoja vode v bobnu in če ga ima kje je. Prosim za odgovor. Hvala.
Sem novi uporabnik in imam vprašanje v zvezi pralnega stroja Gorenje WA 63141. Namreč pri jemanju vode mi ne natoči dovolj vode v boben, čeprav dam na program za dodaten nivo vode oziroma povečano polnjenje. Za belo perilo je to 76 litrov. Očistil sem mrežico na dovodu iz pipe, pregledal šobe v dovodu vode kjer se daje pralni prašek in žal ni nič bolje. Ali ima pralni stroj kakšen senzor za določanje nivoja vode v bobnu in če ga ima kje je. Prosim za odgovor. Hvala.