Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

hvala
lp,A

Pozdravljeni!

No, da opisem se jaz svoj problem. Opazila sem, da po pretecenem programu pranja v bobnu ostane vsa voda, ki ocitno ne odtece. Tudi centrifuge ne vklaplja. Ko voda priteka se boben normalno vrti in ves prasek se speni. Odprla in pregledala sem filter, ki je sicer cist, a sem pri tem opazila, ko sem sla z roko proti tistemu propelercku, da je notri zataknjena neka vrvica. S potegom se je ne da odstraniti. Propelercek oz. ventilatorcek se vseeno vrti. Ali je to lahko razlog da voda ne odteka iz bobna? Imam tudi slikano zadevo. Stroj je pa Gorenje WA 1142

Hvala za odgovore

odstranit tujek pa bo!(morda bo potrebno zamenjati črpalko)
lp,A

Pozdravljeni,

imam problem z Gorenjevim pralnim strojem, WA 60.5, namreč neki časa mi je izpisovalo NAPAKA 2, torej da vrata niso dobro zaprta, čeprav so bila in je stroj vseeno začel prati. Sedaj pa mi več ne začne prati in samo piše zapri vrata.
Za nasvet se vam vnaprej zahvaljuem.

Verjetno bo treba zamenjati zaporo vrat.

Verjetno bo treba zamenjati zaporo vrat.[/quote]

Hvala zamenjana zapora vrat in deluje kot se šika. Hvala še 1x 🙂

Pozdravljen Cveto,
Rabim pomoč, imam problem z pomiv str. candy A9007 smart vgradni, bom opisal problem in kar sem že naredil.Ni končal pranja, voda ostala v stroju umazana, gorele obe lučki ( sijaj in sol). Stroj zaženem še enkrat in ne zalaufa- sliši se samo brnenje izt. črpalke. Jo snamem (čista) priklopim na 220 ona vrti.priklopim nazaj zalaufam prazen stroj sliši se samo črpalko da vrti- vode ne vzame in ne gre naprej. Presostat sem odklopu cevko pihnu vanjo in on štrkne. Kaj bi lahko bilo narobe??
Hvala za pomoč
l.p.

menjava črpalke

Pozdravljen,
Hvala za takojšen odziv, ampak zakaj dobiva komando, da odtoči vodo, če pa je stroj prazen?
Črpalka vrti, ko jo imam sneto in priklopljeno na 220v, torej je vseeno fuč?!
Ali je lahko še kaj drugega?

l.p.

zalit akva stop?

pozdravljen,
držala bo prva trditev ( fuč črpalka).

hvala za pomoč

l.p.

Pozdravljeni.

Na notranji strani gume pralnega stroja se je naredila luknja cca. 1cm. Zanima me,ce je zamenjava gume nujna? Lahko pride do kaksne okvare ce se guma ne zamenja? Hvala in lp

če ne pušča, potem no problem.
pošlji sliko, bom lažje kaj več pokomentiral
lp,A

Pozdravljen Cveto,

tudi jaz bom prosil za pomoč.

Imam pralni stroj OCEAN WT 2300.

Danes je začel nagajati. Med programom na 60° C(pa tudi pri vseh ostalih) se centrifuga namreč stalno vklaplja in izklaplja. Stroj se napolni z vodo in centrifuga začne delati. Centrifugira kakih 10 sek nato se ustavi in stroj začne dodajati novo vodo. To se stalno ponavlja. Žehte nisem uspel oprati. Je pa stroj izcentrifugiral veliko kamna oz. trdega pralnega praška(???). Snel sem cev od filtra do črpalke in tam je bilo še več tega materiala. Cev sem očistil in namontiral nazaj. Očistil sem tudi odtočno cev. Probal sem spet na 60° C. Brez perila. Nič ni bolje. Isto. Sem pa centrifugo tudi izklopil. Vodo bi moral stroj le odvajati brez centrifugiranja. Vseeno se je centrifuga spet vklapljala.
Imaš morda kakšno idejo?

Hvala in lep dan,

Pikl

poglej motor. na axi je magnet ki mora bit fix. če pleše ni ok.
okol magneta je tuljava.izmeri če ni tuljava fuch.
kar me mal bega da toči vodo.
če pa ni, je pa elektronika.
lp,A

Pozdravljeni,
najprej bi se zahvalil Cvetotu za mnenje o mojem bivšem OCEANU. Je za stran.
Ali mi Cveto ali kdo drug lahko pove kaj o INDESIT pralnih strojih. Konkretno- IWC61251 C ECO.

Hvala,
Pikl

Beko

kaj pa hotpoint ariston, modeli aqualtis http://www.hotpoint.it/elettrodomestici/lavatrici

to lepo teče ali je več na servisu kot v uporabi

tnx za odgovor

lp n

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

raketa

Pozdravljeni.
Imam pralni stroj Bosch, 7 let. Že nekaj časa pri pranju opažam, da se pri centrifugi sliši, kot da bi se iz kakega žepa vsule kroglice. Nekaj časa sem imela na sumu sina, da je pustil kaj v žepih in se kotali po pralnem stroju. Enkrat sem našla 2 majhni kroglici, kovinski, s čimer so se mi sumi nekako potrdili, zdaj vedno bolj razmišljam, če je kaj drugega. Ropot je pogostejši pri pranju bombaža – to je 60C, pa še to zvoka ni vedno. So to ležaji ali je kaj drugega? Hvala za odgovor in lep dan, ALenka

New Report

Close