CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
Živijo!
Prosim za pomoč. Pralni stroj Gorenje 74183 al je odpovedal poslušnost. Po zadnji normalno oprani žehti, smo nastavili nov program zaprli vrata, pritisnili gumb start, stroj zapiska, potem pa nič. Enako pri vseh programih. Tudi program za izpustitev vode se ne zgane. Meni dela normalno, vse nastavitve lahko popravljam, le štarta ne. Tudi vrat noče odpreti na gumb. Za nekaj časa sem ga izključil iz omrežja, pa nič. Boben lahko odprem le ročno. Kombinacije za reset programske opreme ne poznam.
Hvala in lep dan
Dejan
Pozdravljeni,
tudi jaz rabim pomoč CVETO.
Mam pralni stroj Beko star 3 leta in sedaj že kar nekaj časa,ko nalagam perilo v boben al pa tud ko ga ven pobiram boben ob premikanju oz. polnitvi škriplje kot star voz.No tud potem ko pere se sliši to škripanje.Pa tudi glasen je bolj,kot je bil prej sploh ob centrifugi.
Lepo prosim za vaš nasvet.
Hvala.
lahko mi odgovorite tudi na mail
[email protected]
Pozdravljeni,
Tudi jaz imam težave. Pralni stroj je Gorenje WA63121. Vse dela vredu, razen obrati so vedno najvišji, takšni kot so pri centrifugi. Ne glede na kateri program nastavim se vedno motor zavrti z najvišjimi obrati. Opazil sem da je zasmojena enota Miflex x17-1 in pa pri zaslonu nek čip. Sicer plata zgleda vredu, le pri čipu je zasmojeno. Nabavil sem nov čip in ga zamenjal, vendar težava ni izginila. Sedaj me zanima, če je problem samo v x17-1 filtru ali je najbolje da kupim novo plato ali bi lahko bilo kaj tretjega.
Hvala za odgovor.
LPL
Pozdravljeni,
Tudi jaz imam težave. Pralni stroj je Gorenje WA63121. Vse dela vredu, razen obrati so vedno najvišji, takšni kot so pri centrifugi. Ne glede na kateri program nastavim se vedno motor zavrti z najvišjimi obrati. Opazil sem da je zasmojena enota Miflex x17-1 in pa pri zaslonu nek čip. Sicer plata zgleda vredu, le pri čipu je zasmojeno. Nabavil sem nov čip in ga zamenjal, vendar težava ni izginila. Sedaj me zanima, če je problem samo v x17-1 filtru ali je najbolje da kupim novo plato ali bi lahko bilo kaj tretjega.
Hvala za odgovor.
LPL
Pozdravljeni!
Tudi jst imam tezavo s pralnim strojem-gorenje sicer star 3,5let in me zanima ce kdo ve oziroma je ze imel podobno tezavo,koliko je placal za servis. Pralni stroj namrec vzame vodo noter in potem namesto da bi speljal program (pranje ozemnaje,itd) vse preskoci in samo spusti vodo ven,ni vazno kateri program das…torej sumim da je elektronika-kaksen rele,preklopnik….kdo ve koliko racunajo serviserji za to? vcasih je tako drago da je bolje kupiti novega….
hvala in lp