Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

KAJ NAJ POGLEDAM…. PA HVALA CVETO ZA POMOC…

poglej vse cevi kjer se pretaka voda,z zidnim sifonom vred!
morda bo treba zamenjat črpalko?
vzet vun kroglo iz cevi?…
lp,A

Živijo!

Prosim za pomoč. Pralni stroj Gorenje 74183 al je odpovedal poslušnost. Po zadnji normalno oprani žehti, smo nastavili nov program zaprli vrata, pritisnili gumb start, stroj zapiska, potem pa nič. Enako pri vseh programih. Tudi program za izpustitev vode se ne zgane. Meni dela normalno, vse nastavitve lahko popravljam, le štarta ne. Tudi vrat noče odpreti na gumb. Za nekaj časa sem ga izključil iz omrežja, pa nič. Boben lahko odprem le ročno. Kombinacije za reset programske opreme ne poznam.

Hvala in lep dan

Dejan

koda napake?
garancija?(60 mesecev)
to je stroj inverter motor.lahko da je krepnil inverter za motor.(tako je zaspančkal moj stroj)
slikaj srebrno nalepko pr vratih da vidim kolk je stroj star.
lp,A

Sploh ne javlja nobene napake. Na ekranu deluje vse ok. Glede na to, da noče niti odpreti vrat na gumb sumim, da je nekaj z mehanizmom pri vratih. Možno? Stroj je star cca 8 – 9 let. Kam pošljem fotko nalepke?

lahko da gre za okvaro zapora vrat.

OK. Bom preveril. Najlepša hvala za nasvet.

D

Pozdravljeni,
tudi jaz rabim pomoč CVETO.
Mam pralni stroj Beko star 3 leta in sedaj že kar nekaj časa,ko nalagam perilo v boben al pa tud ko ga ven pobiram boben ob premikanju oz. polnitvi škriplje kot star voz.No tud potem ko pere se sliši to škripanje.Pa tudi glasen je bolj,kot je bil prej sploh ob centrifugi.

Lepo prosim za vaš nasvet.

Hvala.

lahko mi odgovorite tudi na mail
[email protected]

Pozdravljeni:
Rabim pomoč za pralni stroj CANDY model GC126DF/1-16S
TYP: FCEL, in sicer napaka E14.Pred kratkim menjal krtačke na motorju, sedaj pa javlja to napako. Ustavi se na koncu programa pred ožemanjem.

Lepo prosim za pomoč. Lep pozdrav Silvo

socialni
grelec termostat NTC

jest
kaj vem,lahko je počen boben al pa lagerji ružijo.
lahko pa da sam jermen cvili(trenje)
se javim na mail…

Se mi je zdelo da je nekaj narobe s gretjem vode.
Hvala in lep pozdrav iz Štajerske.

Pozdravljeni,

Tudi jaz imam težave. Pralni stroj je Gorenje WA63121. Vse dela vredu, razen obrati so vedno najvišji, takšni kot so pri centrifugi. Ne glede na kateri program nastavim se vedno motor zavrti z najvišjimi obrati. Opazil sem da je zasmojena enota Miflex x17-1 in pa pri zaslonu nek čip. Sicer plata zgleda vredu, le pri čipu je zasmojeno. Nabavil sem nov čip in ga zamenjal, vendar težava ni izginila. Sedaj me zanima, če je problem samo v x17-1 filtru ali je najbolje da kupim novo plato ali bi lahko bilo kaj tretjega.

Hvala za odgovor.

LPL

Pozdravljeni,

Tudi jaz imam težave. Pralni stroj je Gorenje WA63121. Vse dela vredu, razen obrati so vedno najvišji, takšni kot so pri centrifugi. Ne glede na kateri program nastavim se vedno motor zavrti z najvišjimi obrati. Opazil sem da je zasmojena enota Miflex x17-1 in pa pri zaslonu nek čip. Sicer plata zgleda vredu, le pri čipu je zasmojeno. Nabavil sem nov čip in ga zamenjal, vendar težava ni izginila. Sedaj me zanima, če je problem samo v x17-1 filtru ali je najbolje da kupim novo plato ali bi lahko bilo kaj tretjega.

Hvala za odgovor.

LPL

kako je z magnetom na motorju?

Pozdravljeni!
Tudi jst imam tezavo s pralnim strojem-gorenje sicer star 3,5let in me zanima ce kdo ve oziroma je ze imel podobno tezavo,koliko je placal za servis. Pralni stroj namrec vzame vodo noter in potem namesto da bi speljal program (pranje ozemnaje,itd) vse preskoci in samo spusti vodo ven,ni vazno kateri program das…torej sumim da je elektronika-kaksen rele,preklopnik….kdo ve koliko racunajo serviserji za to? vcasih je tako drago da je bolje kupiti novega….
hvala in lp

takole je
tvoj stroj je še v garanciji
torej popravilo ne stane nič!
(kaj je pa narobe in koliko to pride izven garancije pa težko takole na pamet)

lp,A

Ni vec v garanciji ker je star vec kot tri leta,tako da…

Običajno tak simptom pomeni nedelovanje motorja.

se enkrat
pralni stroj Gorenje garancija 5(pet) let oz. 60 mesecev!!!
kaj ni jasn kar sem napisal!!!!
lp,A

New Report

Close