Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

Poskusite tista dva kabla, ki gresta preko stikala v zapori vrat, direktno povezati skupaj in potem vključiti stroj, če se bo zagnal.
Seveda je potrebno kabla izolirati.

Samo tam so trije modri kabli??Cudno se mi zdi ker smo ze menjali kljucavnico,pa se vedno nic.LP

Zanima me tudi,ce ima ta stroj splih filter,ker ga nikjer ne najdem.Lp

črpalka s filtrom-čepom je v stroju in nima zunanjega vhoda.
stroj je star 9 let(preveril bi motor) eni stroji imajo zanko preko motorja!
možn je tudi da je del vode prišel na elektroniko in naredil stik na vezju!(to se dogaja z enimi modeli Gorenje,Sidex je Gorenjev posekan stroj)
lp,A

Hvalaza odgovore.Ce je res napaka motorja,se sploh splaca popravljati?Lp

če je stroj lep, in če lagerji niso sesuti potem se gotovo splača
ali pa zopet nekaj nizkocenovnega za 5-7 let
npr Beko(dober stroj)

C in L je stikalo.
https://www.google.si/search?q=gorenje+zapora+vrat&client=ubuntu&hs=TBT&channel=fs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjcvZajtp3LAhWEnnIKHfv-A8wQ7AkIJQ&biw=1680&bih=916#imgrc=z6Znax65O92MqM%3A

Če ne bo delovalo, potem je pa verjetno elektronika, motor…

Pozdravljeni!
Uparabljamo pralni stroj znamke Indesit IWC6125 ze cca 5 let in do sedaj ni bilo prakticno nobenih problemov.
Tezave so se pricele s tem, da je iz posodice za mehcalec in prasek med pranjem parkrat odtekala voda, bolj nekako kot da bi 2-3x “bruhnila” ven. Sedaj pa pralni stroj ne premika med cikli pri dolocenem programu, najpogosteje ga mede med zacetniki cikli, Pranja in Izpiranja, ponavadi se iz te tocke ne premakne, zgodilo se je pa ze tudi da zamesa vse programe, sveti en cikel, dela pa cisto drug.
Vsak nasvet in pomoc zelo dobrodosla.
Lep dan!

fizično prevert posodo za prašek in cev za odvod praška v boben
gumb reset.
ali pa izklop stroja.
trba pgl črpalko za izmet vode,in zidni sifon če požira!
kaj javi od napake?(vzorec utripanja lučk, ali izpis eror na displeju)
lp,A

Hvala za nasvete!
Ob ponovnem pregledu smo ugotovili da je v cevki za zrak nastala luknjica, ki se je staknila in drgnila ob del stroja. To je medlo stroj da je obstal na prvem ciklu pranja. Stvar zamenjana in stroj normalno dela.
Lep pozdrav!

Pozdravljeni:
Že nekaj časa spremljam to temo, ker sam občasno popravljam pralne stroje, pa imam en problem s pralnim strojem KORTING-gorenje. K5.1100N Type PSOA3/110 star je nekje 4 leta. Menjal sem krmilno enoto, ker je počil en čip, sedaj pa stroj javlja napako F 7. Rad bi vedel kaj pomeni ta napaka preden mi skuri še to enoto.
Lep pozdrav in hvala za odgovore

problem izmet vode.(črpalka sifon)

Problem je bil, da sem v cevi pred črpalko našel 3krat 50 centov.
Hvala za pomoč.
Lep pozdrav iz okolice G. Radgone.

Pozdravljeni…

Problem z strojem gorenje…. napaka f.4…na koncu ne izcrpa vodo popolnoma… stroj je star 6.let…. hvala za pomoc…..lp.

Pozdravljeni Tadej:
Napiši prosim za kateri model oz. tip pralnega stroja gre.
Če je gorenje mislim da je nekaj v vezi z gretjem vode v bobnu.
Preveri grelec.

če je gorenje z novim motorjem, potem je inverter fuč

MODEL: 63131…. KAJ PA VEM GLEDE MOTORJA… CE JE Z NOVIM ALI STARIM…..

MODEL JE… WA 63131

to je model s krtač. motorjem(zelen displej)
to je neki zamašen

POVEJ KAJ BI BILO ZAMASENO…

New Report

Close