Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

Stroj je star 4.leta..

ista finta kt en bosch prejle
po vsej verjetnosti ne izčrpa vode in nima pogoja za zagon motorja na višje vrtljaje(centrifugo)
spucajte črpalko-filter
pa poglejte ča se črpalka vetrnica vrti
lp,A

Zdravo…

Mene sam zanima,,,, ko vklopim stroj… in bi mogla voda tect v posodo …pa je ni …. je to mogoce pumpa..

ne

kaj bi bil uzrok ce ni pumpa

Lepo prosim za odgovor………. Cveto.

Najverjetneje stroj ne izčrpa vode.
Pokličite serviserja 030 312 203

************************************************************************************* SHOP.OVER.NET http://www.shop.over.net NAJBOLJŠI SPLETNI NAKUPI! SLEDITE NAM: http://www.facebook.com/1shopovernet HVALA! igor.i

jah kaj pa vem?
ali se stroj sploh zaklene?
kakšen je interval lučk na stroju?
Curtis-leclerc zna bit whirllpol
lahko je zanič grelec pa ne poštarta če gre zanka čez grelec!!!
lp,A

Pozdravljeni…

Moja napaka z tem Curtisom…. se zmerom ista ozemanje se ustavi pri st.03 …. in ko se ustavi… stoji par sekund in odpiska konec…. je mogoce to pri Curtisu normalno …. povej Cveto .. pa hvala za res veliko informacij….

ja, pa voda not ostane?
to je nekaj zamašen.al črpalka filter, al pa sifon!
včas je not kovanec(ki ga vidim samo jaz)
lp,A

Pozdravljen,,,

pogledal sem crpalko in sifon…. vse je ok….vode ni notri…kaj na se pogledam k… pa tak stroj…

Pozdravljeni.

Tudi pro nas imamo težave z Boschevim pralnim strojem, ki je ta teden pobegnil iz svojega mesta in sedaj skače sem in tja po pralnici. Sicer dela kot bi moral, a ko pride čas za centrifugo se mu praktično zmeša. Kaj smo ga biksnali in kako to popravimo?

Hvala za pomoč!

morda se je kaj snel, al pa celo odtrgal.
lahko da je odtrgan notranji križ

Aha. Kaj pa to pomeni? In koliko približno bi stalo popravilo?

Zakaj pa pride do tega?

Slab material.
Malo preveri, če je boben fiksen ali ima luft, če ga premikaš gor, dol…
In snemi zgornji pokrov in opazuj med centrifugo kaj se dogaja.

Lp

JAZ BI SAM PROSIL,,, CE MI LAHKO KDO POMAGA,,, IMAM PROBLEM Z STROJEM ELECTROLUX,,,,, KI KAZE NAPAKO E57…. STROJ JE STAR 6.LET…..HVALA LP

pralni?
pomivalni?
sušilni?
kaj pa stroj dela k ne dela?
lp,A

PRALNI STOJ

ne najdem eror 57!
(po mojem gre tu za motor)
treba pregledat(motor,grelec,elektroniko)

lp,A

Pozdravljeni.Imam pralni stroj sidex swa 50100,star 9 let.Spodnja lucka dvakrat zapovrstjo utripa.Ko grem gledat papirje,pise da vrata niso zaprta.Zamenjali smo kljucavnico,pa nic.Stroj se sploh ne vkljuci.Vratca pa so zaprta.Lahko kaksen nasvet?Lp

New Report

Close