CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
CVETO, PROSIM ZA POMOČ -PRALNI STROJ
ALI ŠE ODGOVARJATE NA TEM FORUMU GLEDE PRALNEGA STROJA
Imam štiri leta star pralni stroj Matrix, do pred mesecem je delal brezhibno,
potem je začel na določenih programih nagajati to da mi je začela žmigat opozorilna lučka in čuden zvok se je slišal pa seveda ni pral.
Pa sem dala na nek drug program, ki ga nisem še prej uporabila,pa je še par dni delal.Sedaj pa dela samo tole .
Začel je vleči vodo, istočasno jo je črpal ven malo je obračal potem pa je spet začela
opozorilna lučka svetiti sam od sebe toči vodo in jo hkrati meče ven tudi če na stroju ne pritisnem vklopa če je stroj na nekem programu avtomatsko vleče vodo in meče.
Ali mi prosim znate kaj svetovati.
Hvala.
lp Tatjana
tatjancica [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
13.08.14 17:55
potem je začel na določenih programih nagajati to da mi je začela žmigat opozorilna lučka in čuden zvok se je slišal pa seveda ni pral.
Pa sem dala na nek drug program, ki ga nisem še prej uporabila,pa je še par dni delal.Sedaj pa dela samo tole .
Začel je vleči vodo, istočasno jo je črpal ven malo je obračal potem pa je spet začela
opozorilna lučka svetiti sam od sebe toči vodo in jo hkrati meče ven tudi če na stroju ne pritisnem vklopa če je stroj na nekem programu avtomatsko vleče vodo in meče.
Hvala.
lp Tatjana
Cveto, pozdravljeni!
Imam Beko pralni stroj in mi neki centrifuga ne dela. Me lahko kontaktirate na [email protected]
Hvala!
Lp
Pozdravljeni, pralni stroj ne centrifugira, ko je poln. Na njem piše, da je za 6kg perila, vendar moker tepih (13kg) ne centrifugira več. Je šel jermen, motor?
http://www.washingmachine-manual.com/manuals/aeg/AEG_L_70260_TL.pdf
LP, V.
Spoštovani Cveto!
Prosim, še enkrat za pomoč pralni stroj Matrix, vseskozi vleče vodo , ampak če jo pravočasno zaprem stroj obrača in pere na vseh prgramih samo moram biti skozi prisotna, da ko vrže vodo, da zopet odprem vodo, da spet pere in sem skozi pozorna kaj dela, ker če pozabim vodo zapreti ko se boben do nekje napolni z vodo, stroj neha vrteti- prati in istočasno črpa vodo in jo meče ven, filter je očiščen kaj mi svetujete.Skratka voda se ne vstavi.
Prosim za pomoč?
tatjancica [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
13.08.14 17:55
Hvala.
lp
Spoštovani Cveto!
Prosim, še enkrat za pomoč pralni stroj Matrix, vseskozi vleče vodo , ampak če jo pravočasno zaprem stroj obrača in pere na vseh prgramih samo moram biti skozi prisotna, da ko vrže vodo, da zopet odprem vodo, da spet pere in sem skozi pozorna kaj dela, ker če pozabim vodo zapreti ko se boben do nekje napolni z vodo, stroj neha vrteti- prati in istočasno črpa vodo in jo meče ven, filter je očiščen kaj mi svetujete.Skratka voda se ne vstavi.
Prosim za pomoč?
Hvala Lp
Zdravo!
Pred par meseci si mi že pomagal okrog gorenjskega pralnega stroja, sedaj ima pa prijatelj probleme z BOSCH WFO 2470.
Namreč, prav tako je centrifuga začela delati slabo, vendar pri tem stroju nisem našel kondenzatorja kot je bil pri gorenjskem. Vzel je tudi motor narazen in hotel spucat ščetke oz. jih menjat. Ščetke na motorju so velike še ene 2 cm (nove so ene 5 cm dolge). Ali bi lahko bil to problem?
Po čiščenju ščetk stroj sploh ne zaganja več bobna, oziroma ga zažene za pol sekunde in nato obmiruje.
Problematično je pa tudi stikalo na vratih, včasih je treba stroj 5x zapret da zagrabi. Bi lahko bilo to povezano?
No, upam da se bo dala najtkakšnarešitev, drugače pa bo treba po nov stroj, verjetno.
p.s., stroj ki sem mu menjal kondenzator po tvojem nasvetu, pa še zdaj dela 😉