Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

Pozdravljeni.
V preteklosti sem opazil, da pomagate v zvezi s pralnimi stroji. Imam težavo na pr.str. candy napiše E03. ( odtok vode). Pregledal sem: – Odtočno cev bp., – črno cev od bobna do črpalke bp., – filter bp.,
– sifon je bil blokiran in zapacan- sem ga zamenjal. Ko pere 15 min. gre še vedno v alarm E03! Potem odtočim vodo iz filtra in zalavfam pa opere. To mi dela na vsake 2-3 pranja.
Kaj biše lahko naredil – nasvet?
Ali se da razstavit tudi črpalko? morda je kaj v njej?
Stroj je star 7.mesecev.
Ali obstaja kakšna reset tipka?

Lepo prosim za pomoč.
Hvala vsem.

Je možno razstaviti črpalko.
Sem imel problem, ko se je rotor zatikal in je včasih izčrpal vodo, včasih pa ne.

zamenjat črpalko!
to je še mal v garanciji!

Pozdravljeni,
odločam se zamenjavo pralno-sušilnega stroja. Omejeni smo s prostorom in dimenzijami. Poudarek naj bi bil na pranju, sušenje uporabljamo le redko v izrednim razmerah. Nikakor se ne morem odločiti med IWDE 71680 C ECO in HOOVER WDYNS 654D. Glede na to, da sem pregledala že vse karakteristike in v precejšnjem delu tudi forume, me zanima predvsem kvaliteta teh dveh znamk. Mi lahko pomagate pri odločitvi?

Pozabila sem napisati, da je Indesit IWDE 71680 C ECO in HOOVER WDYNS 654D.
Lep pozdrav

Pozdravljeni

Pralni stroj nič ne opere, tudi belo perilo na 90 stopinj ne opere, ostane rjavo.
Ali je tu kakšna napaka, ki se da relativno poceni odpraviti, ali je boljše kupiti nov pralni stroj?

Star je 8 – 9 let.

Hvala za odgovor.

Mogoče grelec ?
Med pranjem preverite pri vratih, če je v bobnu topla voda.

Mogoče grelec ?
Med pranjem preverite pri vratih, če je v bobnu topla voda.[/quote]
Hvala za hiter odziv.
Sem že enkrat preveril in je malo toplo. Stroj ima sicer zgornje polnenje (Indesit WITL 105), a je vseeno občutiti malo toplote, ko se pere na 90 stopinj. Bom pa jutri še enkrat preveril.
Če bi se odločil za nov stroj, je Zanussi ZWQ 36101 v redu?

g.Cveto

Prosim za informacijo.
Pred 3mi dnevi je žena ,normalno prala z wa 63121
Danes pa proba prat in je na displeju tema.
Tok je v vtičnici na displeju pa tema.Star je 6let.

Prosim za odgovor

po vsej verjetnosti elektronika!
ali je treščil v njo, ali pa je stikalo(gumb) za regulacijo programov prekinjen in ne da čez informacije!

zanussi Electrolux
težko je predvidet
lp,A

Hvala za odgovor.

g.Cveto

Zamenjal elektroniko wa 63121

zdaj pa mi javlja napako error9

kaj pa zdaj naredit

Prosim za odgovor

napaka F9: Stroj je vklopil varovalni sistem Aqua-stop

hvala za odgovor

Zdravo Cveto,
Na hitro bom opisal napako, da vam ne jemljem preveč časa.
Imam pralni stroj WA 1111 – Gorenje star vsaj 10 let ali več. Nikakor ne fila vode, vendar z obračanjem programatorja deluje le črpanje vode iz stroja, vse ostalo je pa mrtvo. Preveril sem elektro ventil, krtačke na motorju, grelec, ključavnico in je vse OK. Mi je pa sumljivo, da na elektro ventil (enojni) pride elektrika in ga ne preklopi. Ko sem ga pa snel in povezal direktno na 220 je pa deloval.
Ker nimam več idej, sem se obrnil na vas, seveda tudi prebral komplet forum, vendar nisem našel rešitve.
Hvala lepa

Kako pa si to izmeril ? Z voltmetrom ali samo s preizkuševalcem napetosti ?

Preveri še hidrostat.

Prosim za nasvet
Imam pralni stroj gorenje star 20let. Pri zadnjem pranju, ko se je vklopila centrifuga je začelo
v njem nekaj ružit, zavijat pri hitrosti 800 obratov ni vzelo vode. Nato sem zmanjšal na 600 obratov tako je manj ružlo. Vodo je potem vzelo in opralo do konca. Zanima me kaj je narobe programator, motor … ali kaj drugega ?

Lep pozdra

Robi

Ležaji ? Je boben fiksen ?

Ležaji ? Je boben fiksen ?[/quote]

ja boben je v redu. Pere normalno samo ko pride do centrifuge nastane ta problem.

New Report

Close