Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

Pozdravljeni,

Hvala lepa za odgovor.

Sem preveril in vetrnica se “normalno” vrti.
Moram povedati, da se ne vrti enakomerno (če jo poženem ročno), ampak kot da bi šlo preko “stopnic” – mogoče zaradi tipa motorja.

Ko črpalka poskuša izčrpat vodo iz bobna, se sliši, kot da bi spreminala obrate – bi jo nekaj dušilo. Ko pa enkrat začne teči voda iz cevi, pa imam občutek, da ima višje obrate.

Lep pozdrav,

Slavko

kaj pa če je kaj v ohišju črpalke?(kovanec)
kaj pa izhod boben,guma ki povezuje črpalko?
Jaz bi prekucnil na bok in spucal!
pa hidrostat odklopte,da ga ne zalije voda
pa spucat tudi žep(spodaj),kjert pride priklopljen hidrostat

Lep pozdrav!

Pri nas mamo pralno-sušilni stroj Indesit, strar približno 3-4 leta. Imamo sledeče težave: Pralni stroj pere na previsoki temperaturi. Ne glede na katero pranje ga daš, vedno pere pri preveliki temperaturi. A je temperaturni senzor fuč? A so dragi senzorji drugače?

Hvala za odgovor.

B.

Podrobnejše informacije: Indesit WIDL126
Pa še to. Program spelje normalno do konca, le da za to porabi več časa, pa seveda s preveliko temperaturo.

Ja zna bit senzor(čeprav bi se moral strol drugače odzivat?) manj kot 25 eur
kako je pa z grelcem.(jaz bi prej pomeril grelec?)

Hvala za odgovor! Pride zaj nek serviser pogledat, pa bomo vidli.

Spoštovani!

Imam pralni stroj Beko in ko sem nastavila program na pranje perila 30 mi je preskočilo kar samo od sebe na program ožemanje. Zanima me kako lahko resetiram pralni stroj in ponovno nastavim zaželjeni program pranja.

HVALA!

tipka za vklop, stineš za par sekund-pr enih se izpiše End

bok!
Pralni stroj Gorenje WA60.5,ko na displeju napiše izpiranje, začne stroj ružit,moreče ropotati. To počne do konca izpiranja.
Hvala

izpiranje- v tem ciklusu naredi centrifugo?
možno da so ležaji boben?!
to je nov stroj še v garanciji!?

Prosim za pomoč
Imamo pralni stroj whirlpool AWM 8125
Ko vklopiš programator,da bi začel prati ,slišiš samo pumpo,potem pa vse utihne in začne utripati
ključek lučka in ne gre naprej.kaj bi bilo to?
Že vnaprej hvala za odgovor

grelec
motor
elektronika
zapora vrat
stroj je treba odpret in pregledat

Hvala za hiter odgovor
Ja to je pa lahko vse vitalno v stroju in se verjetno ne izlača popravljati
Zanimivo pa je to,da če stroj stoji in se ne pere z njim cca 1 teden ,2x normalno opere,potem pa zopet zaštrajka in nam kravžlja živce.
Danes sem ga dal na bolho za rezervne dele

Bomo rajši kupili novega z 5 letno garancijo

sem pogledal stroj na bolhi.
kaj pa izpiše ob napaki?(eror?)
lp,A

Lep pozdrav.

Imam pralni stroj candy go4 126 grand. Pojavlja se težava, da včasih na 60 st ne opere, enostavno se sredi obratovanja ustavi. Enako se dogaja na obeh programih za bombaž in za mešano perilo. Hvala za odgovor.

grelec?
lahko pa tudi motor(slabe ščetke)-prazen naredi,ko je obremenjen pa počepne?
koliko je stroj star?

Februarja bo pet let.

preverit motor
snet elektroniko(pregledat,polotat kontakte)
v takem primeru je treba premetat kpl stroj
lp,A

Pozdravljen, še jaz prosim za pomoč!

Pralni stroj Beko je star ene 3 leta. Dela sicer vse ok, samo nekaj čudno ropota ko ga prižgem. Se pravi dam lepo perilo v boben, prašek, nastavim program in pritisnem start. Ko pritisnem start in se stroj pripravi za dodajanje vode – takrat ful na glas zaropota, kar zariba ga malo. Potem se pa počasi umiri, natoči vodo, začne prat. Glasnejši je potem pri centrifugi spet. Ampak ne na isti način… Tisto na začetku me skrbi, zakaj zariba predno začne vodo dodajat.

Hvala in lep pozdrav!

pri centrifugi bi znali bit ležaji(čeprav po 3 letih še ne)
ropot pri odvzemu vode mi pa ni jasen?(pa je slišati kot šum vode,ali fizično prasketanje?)
to je treba slišat!
kaj pa garancija?
lp,A

New Report

Close