CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ
g. Cveto, pozdravljen.
Lepo prosim za vaše mnenje glede sušilnega stroja Gorenje WT 981.
Sušilec sicer vrti boben, vendar perila ne posuši – mrzle. Medtem, ko pa dam na program za prepihanje perila (tisti z minutami) pa je perilo toplo. Kaj bi to bilo? Avtomatsko torej ne suši.
Mož je sicer stroj kompletno očistil in celo 1 rundo je potem posuši, potem pa zopet ne?
Nujno prosim za vaš odgovor in približno oceno popravila, da vem kako se odločiti glede nakupa novega sušilca.
Hvala in lp
Pozdravljen.
Za odgovor se zahvaljujem.
Očitno je pa še en problem in sicer z odvajanjem vode, saj le ta ne steče v temu namenjeno posodo , ampak nekam mimo. Se da to tudi urediti – najbrž zamašeno? Potrebna nova črpalka?
Aja, pa v primeru, da se ne bo dalo oz. splačalo popravljati – katere sušilne stroje priporočate?
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
LP
Pozdravljenig. Cveto,
pri prenovi kopalnice smo ugotovili, da bi nam zelo prav prišla zamenja smeri odpiranja vrat pralnega stroja.
Gre za pralni stroj Gorenje WA63101, star cca 6 let. Pralni stroj ima levo odpiranje, mi bi potrebovali desno odpiranje. Ali je to na kakšen način možno (gospa na Gorenjevem centru za pomoč strankam pravi, da to ni možno) pa bi želel še pri vas preveriti.
Hvala za pomoč
Andrej
Pozdravljeni g. Cveto!
Vidim, da ste zelo aktivni na forumu, zato bom še jaz podala svojo težavico.
Imam pralni stroj Whirlpool AWO10561.
Že več kot teden čakam serviserja in se mi bo počasi zrolalo od perila, ki čaka na pranje.
V čerm je problem?
Ko nastavim na pranje, začne stroj normalno delat. A po minutki, dveh, začne utripat indikator zaklenjenih vrat in ne neha in s tem se tudi stroj ustavi.
Kaj menite, bi lahko bilo to? In kakšni stroški me čakajo?
Najlepša hvala za vaš odgovor.
Imamo Candy pralno sušilni stroj, star kakšnih 8 let. Pri pranju na 90 ni izvrgel vode. Dala sem na program centrifuge, pa se ne zgodi nič, potem še na program izčrpanja vode, pa je samo na novo natočil vode in je ta ostla v bobnu. Hotela sem očistiti filter, pa se ga ne da odpret, samo pol obrata se zasuka, toliko, da je počasi odtekla voda. Zakaj ne morem odpreti filtra?
lp
Spoštovani g. Cveto
Rabim nasvet, pralni stroj Candy GO4 126 med pranjem obstane. Ko bi moral zamenjat vodo, pumpa izvrže vso vodo, toda programator očitno ima podatek, kot da je še nekaj vode v stroju in pumpa dela še nekaj časa potem pa javi napako 3 krat utripa dioda, ki bi naj signalizirala eror kodo. Filter pregledan, v odvodni cevi in cevi z bobna ni ničesar, cevka do presostata je čista, skoznjo se da pihniti, presostat pa tudi omsko izmerjen in deluje. Ali še imate kakšno idejo kaj bi lahko bilo? Hvala
Pozdravljeni!
Imam težavo s pralnim strojem Gorenje WA 62142, star 7 let. Težave nastanejo, ko stroj začne izpirati, sliši se kot bi ga nekaj blokiraro ( nekaj tolče in ko v kuhinji odprem pipo, ki je povezana z dotokom vode v pralnem stroju v kopalnici, tudi v kuhinjski pipi meče vodo ven v curkih).
Opažam, da močneje blokira pri pranju na 60 stopinj, kot recimo pri 40 stopinjah.
Kaj menite za kakšno okvaro gre?
Hvala za odgovor in lp!